Reviews van klanten

Onderstaande reviews zijn achtergelaten op klantenvertellen.nl.


Goede service - 10

Goede service, fijne werknemers. Ruimen goed op en staan klaar om uitleg te geven

Marleen - 06.02.2023

Prima werk geleverd - 7

Installatie van zonnepanelen netjes heel gedaan. De wachttijd voordat de plaatsing daadwerkelijk plaats vond was best lang. Begrijpelijk maar de communicatie daarover kon beter.

A de Groot - 03.02.2023

Prima ervaring en keurig resultaat - 7

De mannen werken snel en nauwkeurig. Geven goede uitleg en zijn flexibel

Jort - 18.12.2022

Goed bedrijf - 10

Goed bedrijf die voor 100% achter hun producten staan . Kundig en keurig personeel een aanrader

Peter - 15.12.2022

Deskundig bedrijf dat de werkzaamheden netjes uitvoert en daarbij kwalitatief goede materialen gebru - 10

Op 1 nov. 2022 heeft DSA 13 zonnepanelen(Performance) met micro-omvormers geplaatst. Twee weken daarvoor werd telefonisch de datum van plaatsing definitief vastgelegd. Een week voor de plaatsing werd een mail gestuurd met daarin de vermelding van een aantal praktische zaken. Verder bevatte deze mail een aantal brochures en certificaten van de installatie. Daarin stond ook uitgelegd hoe we de BTW kosteloos konden terugvragen. Keurig verzorgd allemaal. De plaatsing van de zonnepanelen werd op een nette en deskundige wijze uitgevoerd door klantvriendelijke (jonge) installateurs. Alles werd op het einde van de dag netjes achtergelaten. De centrale omvormer van Emphase werd in de meterkast geplaatst. We hebben de meterkast meteen laten vernieuwen. Ook deze werkzaamheden werden keurig netjes uitgevoerd. Na alle werkzaamheden konden we de app installeren en deze werkte meteen prima. Dat bleek de volgende dag ook toen bij de eerste zonnige dag de opgewekte kWh's getoond werden. DSA belde ons ook nog om te vragen of we tevreden waren over het geleverde werk van de installateurs(heel attent). Zoals zovelen zijn wij zeer positief over dit deskundige bedrijf. Ze hebben het niet voor niets zo erg druk!

Willy - 30.11.2022

Een bedrijf dat staat voor kwaliteit, veiligheid en goede communicatie - 10

Het is tot nu toe een prettig contact geweest. De manier van werken geeft mij vertrouwen dat alles veilig is aangelegd.

Yvonne - 27.11.2022

Ben er goed tevreden over - 9

Liggen mooi op het dak verdeeld. En hoop op veel zon. We kijken uit naar een betaalbare accu in de toekomst.

Jan - 20.11.2022

Vakkundig en kwalitatief werk geleverd - 10

100% tevreden

Raoul - 07.11.2022

alles klopt - 10

van af afspraak ( komen opnemen ) naar montage datum - montage en oplevering, alles klopt, dank U wel

Hans - 06.11.2022

Super goed - 10

Alles snel en goed aangesloten

david - 04.11.2022

Vakkundige installatie van de airco's - 9

Nadat de opdracht tot installatie gegeven was, zijn de airco's binnen 5 weken geleverd. In deze tijd lijkt mij dat ontzettend snel. Installatie gebeurd in 1 dag, netjes alles afgewerkt en opgeruimd.

Ad - 25.10.2022

Mooi team - 9

Op donderdag de meterkast vervangen en op vrijdag door een ploegje jonge mannen de zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Veilig en efficiënt gewerkt. Goed werk geleverd. Wij zijn heel tevreden.

Maja Vermeulen - 21.10.2022

Goed advies , goed ginstalleerd door kundige mensen , vrij lange levertijd. - 9

Goede uitleg op info avond. Vooral verschillen in dakbevestiging en soorten panelen goed uitgelegd. Installatie door eigen vriendelijk personeel.

Piet - 03.10.2022

Vanaf info avond t/m oplevering: uitmuntend!! - 10

DSA snapt hoe het werkt, vanaf de info avond tot en met de oplevering van de zonnepanelen is er geen moment geweest dat ze niet bereikbaar waren, mailtjes worden snel beantwoord en ze denken mee. In mijn geval was er een evt mogelijkheid om 1 paneel extra te plaatsen, dit overlegd, netjes de meerprijs per e-mail ontvangen en er werd op de dag van montage 1 extra paneel meegenomen! De meterkast is netjes aangepast, montage op het dak is superstrak en vakkundig uitgevoerd. Erg tevreden.

Matty - 01.10.2022

Goede service en vriendelijke medewerkers - 10

Alweer de 5e keer dat ik iets laat installeren door DSA. Komen hun afspraken na en werken netjes.

Lex Smeets - 27.09.2022

Uitstekend, vanaf eerste contact tot plaatsing panelen - 9

Heel goede voorlichting over alle aspecten van zonnepanelen, duidelijke offerte, plaatsing door deskundig en vriendelijk personeel, alles heel netjes geplaatst.

Wil - 27.09.2022

Prima - 8

Van informatieavond tot de uitleg van de app en afwikkeling goed verzorgd.

Jim - 23.09.2022

Goed advies, en alles volgens afspraak - 9

Kregen goed en duidelijk advies, afspraken die we gemaakt hebben zijn netjes en op tijd nagekomen. De jongens die de panelen kwamen leggen waren deskundig en netjes in doen en laten. Zeker een aanrader

Taurinus - 26.08.2022

Top - 10

Net werk geleverd, zeer tevreden. Goede uitleg gekregen.

Henk - 22.08.2022

Erg fijn bedrijf vakkundig en oog voor de kleinste details echt super - 9

DSA heeft bij ons een Airco merk Toshiba type Kazumi geplaatst dit is door ons als erg prettig ervaren ze komen afspraken na zijn stip op tijd en de monteurs zijn toppers erg vriendelijk vakkundig werken heel erg netjes en alles word in goed overleg afgewerkt ook op eventuele storingen word adequaat gereageerd en opgelost geen half werk dus conclusie een echte aanrader top bedrijf! Bij deze ook de monteurs Patrick en Coen super bedankt jongens

Dave - 20.08.2022

Vakkundig, vriendelijk en netjes! - 10

Vanaf de info-avond tot aan het installeren van onze zonnepanelen heeft DSA op ons een uitstekende indruk gemaakt. Prima advies, vakkundige installatie en een uitstekende administratieve ondersteuning zorgden in ons geval voor een zéér tevreden klant!

Henk - 18.08.2022

Alles netjes gemaakt goede monteurs elektra netjes gemonteerd. - 8

mijn ervaring is dat het allemaal mooi soepel ging met de afspraken en het plannen voor de montage .

Martien v d Broek - 26.07.2022

Uitstekend - 10

Alles is netjes keurig geplaatst Goede uitleg gehad

Elly Janssen - 11.07.2022

Ze werken veilig en netjes - 9

Ze leveren een top product welke ze vakkundig en degelijke installeren. Zeker de meerprijs waard voor een A-merk zonnepanelen installatie, welke echt parallel geschakeld kan worden doordat elk paneel zijn eigen omvormer heeft, wat vele voordelen oplevert en ook nog eens veiliger is. En niet te vergeten de garantie die gegeven wordt, 25 jaar op de omvormers en 40 jaar op de zonnepanelen. Echt een aanrader, je moet geen appels met peren vergelijken !

JeM - 05.07.2022

Netjes en goed geregeld - 9

Netjes geplaatst en alles goed geregeld

Bart - 26.06.2022

geweldig - 9

ondanks dat het helmonders waren geweldige mannen snel vakkundig en heel netjes. nog bedankt

vereijken - 21.06.2022

Zeer tevreden over het vakmanschap. - 10

Bij het plaatsen van de zonnepanelen is duidelijk te zien dat we hier te maken hebben met een bedrijf (DSA) dat op alle onderdelen kwaliteit uitstraalt. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop het montageproces verlopen is.

Jan - 16.06.2022

Perfect - 9

Vanaf het begin met de info avond tot en met de installatie van de zonnepanelen is alles keurig verlopen en goed uitgelegd wat de verschillen zijn in panelen en installatie Snelle reactie op vragen via de mail en verder wordt je netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden . De monteurs hebben netjes en rustig hun werk gedaan en het ziet er perfect uit ook de uitleg na installatie was goed.

Bart - 11.06.2022

Prima werk! - 10

DSA heeft bij mij zonnepanelen, infraroodpanelen en een airco aangelegd. De info was zoals altijd goed en de monteurs hebben weer prima werk geleverd. Wij kregen er een goed en warm gevoel bij!

Peter - 31.05.2022

Het was een fijne samenwerking. - 10

Fijn en net personeel. Meedenkend en laten alles netjes achter.

Ralph - 24.05.2022

Perfect eindresultaat - 9

Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, snelle levering en personeel werkt professioneel en netjes. Bedrijf straalt vertrouwen uit dat ze een goed product en goede sevice leveren

Maarten - 19.05.2022

Heel tevreden over het geheel. Van start tot eind. - 10

Ik ben heel tevreden met DSA! Vanaf het eerste telefoongesprek tot en met de installatie hebben ze laten zien dat ze heel kundig zijn en goed luisteren naar de klant. Zelfs na de installatie wordt er gebeld of alles naar wens is gegaan, heel top! Ik zou ze zeker aanbevelen.

Ahmet - 03.05.2022

Snelle levering en netjes afgewerkt - 10

Na bestelling van een airco werd deze netjes geplaatst door vriendelijke monteurs die onder het plaatsen nog met ons overlegden wat het beste was.Zeer tevreden.

Gerard - 03.05.2022

Goed werk - 10

Mijn ervaringen met DSA zijn al div keren positief te noemen. Nette deskundige mensen . Montagemedewerkers vakkundig en netjes kortom goed bedrijf.

Peter - 03.05.2022

Goede service, oplossingsgericht en snel! - 10

DSA heeft de bestaande installatie die mankementen toonde in rap tempo gereviseerd en uitgebreid. Goede voorlichting en snelle service!

Edwin van Gastel - 28.04.2022

informatief, kwaliteit, goede afspraken, uitvoering goed - 8

Goede keuze gemaakt door voor DSA gekozen te hebben, top producten, een voorbeeld voor velen

André - 27.04.2022

Perfect uitgevoerd. - 10

Plaatsen van 2 airco systemen in een dag perfect afgewerkt en probleemloos uitgevoerd. En met de onderhoudsservice erbij kunnen we hier nog lang genieten van het gebruiksplezier.

M.P.Dijsselbloem - 26.04.2022

Fantatisch - 10

Ik ben altijd sceptisch geweest over zonnepanelen want ik vond ze lelijk en 'n terugverdientijd van zo'n 7 jaar niet interessant. Op advies van vrienden zijn we naar de voorlichtingsavond van DSA gegaan. Ik was onder de indruk van de professionaliteit en openheid. Door het recente gebeuren in de wereld toch maar besloten om de panelen te bestellen. Het hele process van bestellen en afspreken ging meer dan profesioneel. Vervolgens zijn de panelen keurig geplaatst en het ziet er helemaal niet lelijk uit. Ik ben er erg tevreden.

Stephan - 26.04.2022

Top - 10

Ik ben zeer tevreden over de service vanaf het begin tot aan het leggen van de Sunpower zonnepanelen. Vriendelijke en meedenkende monteurs, goede uitleg en een snelle offerte van Patrick. Vanaf het begin had ik al direct een goed gevoel over DSA. Telefonisch goed bereikbaar en je wordt vriendelijk en vakbekwaam geholpen, na enkele dagen wordt er telefonisch geïnformeerd of alles na tevredenheid is verlopen. Ga zo door team DSA!!

Luc - 06.04.2022

Prima service - 8

Goede service en voorlichting

Richard - 26.03.2022

Hoge kwaliteit, strakke afwerking! - 10

Zeer uitgebreide informatie over het product, de installatie en montage. Hoge kwaliteit. Ik denk dat je niet beter kunt kopen. Vooral de montagemethode op het schuin dak die DSA gebruikt is vele malen sterker dan alle conventionele pannenlat-haken. Topkwaliteit met bijbehorende garanties!

Jaap - 24.03.2022

Van begin tot einde prima werk en mooi resultaat - 9

Wanneer je zonnepanelen wil plaatsen is het een hele klus om je te verdiepen in die materie. Teveel aanbieders, teveel merken panelen etc. Keuze DSA omdat zij een prima uitleg geven van de panelen die zij aanbieden en de geheel andere wijze van monteren. Veiligheid van de installatie op het dak en in de meterkast mag je daarbij zeker niet vergeten. En ook niet onbelangrijk dat het er esthetisch mooi uit ziet en dat doet het zeker. Dag van plaatsing alles volgens plan verlopen, monteurs werken netjes, denken met je mee en aan het einde van de dag kun je niet zien dat er de hele dag is gewerkt. Alles opgeruimd ! LAAT DE ZON MAAR GAAN SCHIJNEN

Anne-Marie - 19.03.2022

Een bedrijf zoals je als klant hoopt geholpen te worden! - 10

Ik zag door de bomen het bos niet meer, in de 'snelle' (lees: onbetrouwbare) wereld van zonnepaneelaanbieders. Echter, na een prettige ervaring van mijn overburen, zijn ook wij erg blij met DSA-beheer als eerlijke, fatsoenlijke en vooral betrouwbare leverancier van onze zonnepanelen! Omdat wij elektrisch rijden en m.b.t. de huisaansluiting volledig van het gas af willen, wilden we een zo hoog mogelijke kwaliteit. Daarom zijn we op advies van DSA-beheer uitgekomen bij de Sunpower panelen met ingebouwde Enphase micro-omvormers. Hierbij dus geen gevaarlijke hoogspanning op het dak. (Als voormalig elektrotechnicus en zoon van een brandweerman spreekt me dat erg aan!) Wat ons opviel in het hele traject is de zeer uitgebreide, rustige en vrijblijvende advies voorafgaand aan het aankooptraject. Daarbij ook geen opdringerige verkoper met snelle salespraatjes die azen op een handtekening. (H)eerlijk! Ook opvallend is de degelijke en esthetisch veel beter ogende montageconstructie. Daarbij werd ook de aansluiting in de meterkast zeer netjes afgewerkt. Bekijk de foto?s maar, deze spreken voor zich. Al het personeel is vanaf de eigenaar en kantoormedewerkers tot aan de monteurs allemaal erg netjes en zorgvuldig. Erg prettige mensen in omgang. Er werd zelfs netjes na een paar dagen gebeld of er nog vragen en/of opmerkingen waren en of alles naar tevredenheid en volgens verwachting verlopen is. Kortom?. TOP BEDRIJF!

Henri van Heugten - 08.03.2022

Prima bedrijf. - 8

Fijn bedrijf , komt afspraken na. Werken netjes , kortom niks op aan te merken.

Frank van Nuland - 18.02.2022

Ik ben zeer tevreden. - 10

De medewerkers hebben uitstekend gewerkt. Vooraf eerst goed met ons overlegd hoe het systeem aangelegd zou kunnen worden. Aanleg ging verder soepel en de rommel werd goed opgeruimd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Jan - 07.02.2022

Super - 10

Prima service en vriendelijke medewerkers die met je mee denken en advies geven.

Van Daalen - 25.01.2022

Net werk opgeleverd - 9

Nette en correcte montage. Prettige werkwijze: -informatie avond -beoordeling op locatie + advies -offerte -opdracht -montage door ervaren monteurs, die meedenken -aftersales telefoontje Laat de zon nu maar gaan schijnen!

Dennis - 24.01.2022

Netjes en volgens afspraak gewerkt. - 10

goed

PAM - 17.01.2022

Gewoon een goed professioneel bedrijf! - 10

Heel leuk dat je bij dit bedrijf een informatie avond moet bijwonen voordat er een afspraak gemaakt word om vrijblijvend een offerte op te laten stellen. Van de informatieavond krijg je een duidelijk beeld waar je allemaal op moet letten vóór de aanschaf van zonnepanelen maar ook zeker de werking hiervan. Er zijn immers diverse oplossingen. Na een aantal offertes gekregen te hebben van diverse partijen kwam DSA zeker niet als goedkoopste uit de vergelijking als het om de prijs gaat, maar wel het meest betrouwbaar, duurzaam, en service gericht. 25 jaar garantie om panelen en omvormers! De offerte is erg uitgebreid en duidelijk! Zo zie je ze nog maar zelden. Aangezien LG wereldwijd in de top 3 staat van beste zonnepanelen, en men gebruik maakt van een goede micro omvormer van het merk Enphase heb ik gekozen voor DSA. Ook de manier hoe men de zonnepanelen installeert is een beslissende factor geweest. Nadat ik met Anja prettig en goed contact heb gehad voor het financiële gedeelte (ook erg belangrijk) zijn de mannen van DSA afgelopen week bij mij langs geweest. De installatie verliep vlekkeloos, de mannen werken keurig en werd van de installatie netjes op de hoogte gehouden. Toen de installatie gereed was, kreeg ik netjes de papieren en uitleg van het systeem. Laat de zon nu maar komen!

Pim - 10.01.2022

we hebben er een goed gevoel bij , het ziet er goed uit . - 8

oke

wj van den van den berg - 06.01.2022

Een tevreden klant. - 10

Onze ervaring met DSA is prima,de installatie(airco)is netjes en vakkundig gedaan.

Riny - 22.12.2021

Goede monteurs - 10

Met een leuk team hebben de monteurs in de kou mijn zonnepanelen netjes gemonteerd. Fijne teamleider

Sjaak - 06.12.2021

Uitstekend! - 10

Voorlichtingsavond bijgewoond, zeer nuttige informatie gekregen. Na wat sparen besloten om de panelen aan te schaffen en deze zijn vakkundig geplaatst.

Paul - 05.12.2021

Kwaliteit met een grote K. - 10

Wederom is DSA bij ons geweest nu voor het bijplaatsen van enkele zonnepanelen. Alles weer prima in orde gemaakt. Top.

Riny - 29.11.2021

Afspraken goed nagekomen en prima uitleg. - 9

netjes gewerkt en opgeleverd.

Patrick Verbakel - 25.11.2021

Zeer tevreden - 10

Als je uit bent op de goedkoopste zonnepanelen-installatie in de markt moet ik je teleurstellen. Als je gaat voor goede inhoudelijke informatie, het nakomen van afspraken, kwaliteitsproducten, klantvriendelijkheid, service, meedenkende professionele montagemensen en prima after sales? Dan kan ik je DSA van harte aanbevelen. Kortom: uitstekende ervaring!

Bert - 23.11.2021

Keurig vaklui - 8

Wat mooi om te zie hoe veilig en vakkundig de jongs van DSA het zonne-energie systeem op het schuinedak hebben geplaatst. Prima uitleg over de werking van het systeem en de app die er bij hoort Top.

Bert van der lee - 19.11.2021

Goed tevreden. - 10

Alles goed gemonteerd , en na installatie netjes opgeruimd achtergelaten. Daarna getest en uitleg gegeven.

Ton Pennings - 03.11.2021

Goede begeleiding en vakkundig - 9

Onlangs zonnepanelen laten plaatsen. Vooraf de informatieavond bezocht, dit gaf veel verheldering en duidelijkheid. Goede ondersteuning bij waar de panelen laten plaatsen, duidelijke offerte en het plaatsen gebeurt in overleg en vakkundig. Ook de nazorg is goed en voor vragen zijn zij altijd bereikbaar via telefoon of mail.

JvdV - 01.11.2021

Professioneel bedrijf met prima personeel en kwaliteitsproducten - 10

Het hele traject van offerte tot aan daadwerkelijke installatie was meer dan prima. Duidelijke uitleg over bedrijfsfilosofie, samenstelling gewenste configuratie, en vervolg na offerte. De montage zelf was, mede namens de correcte (en erg in voor een grapje) monteurs goed verlopen: heren bedankt! En dat ik zelf heb gestofzuigd nadien was mijn keuze; ze hebben het aangeboden ;-)

Richard - 15.10.2021

Top - 9

Goede service ben kei tevreden.

Rademakers - 14.10.2021

de samen werking was heel goed. - 8

onlangs het slechte weer toch nog goed afgemaakt. ben er goed over te spreken. wil wel aanbevelen om de btw terug vraag op ook aan te bieden, en te verwerken in de offerte.

wim - 07.10.2021

Top bedrijf - 10

Zeer goede uitleg bij informatie inwinning. Prima monteurs en goede service. In een woord Top.

Riny - 06.10.2021

top service - 9

Goede uitleg / vak kundig personeel / nette werkwijze / afspraken nakomen / goede aftersales

a.mezenberg - 28.09.2021

Zeer goed! - 10

Van eerste contact, info avond, gesprek en ontwerp, offerte stelling, installatie en nazorg? allemaal erg goed! Kwaliteit in de hardware (LG en Enphase) en kwaliteit in de service en afhandeling (top team). Uitstekend!

Arthur - 20.09.2021

Opnieuw zeer tevreden over producten en samenwerking - 9

Na zonnepanelen nu ook airco's laten plaatsen door DSA. In samenspraak de juiste plaats gevonden. Prettige samenwerking door klantgerichte medewerkers. Ook papierwerk voor en na de opdracht zijn zeer netjes duidelijk en compleet. DSA is niet de goedkoopste maar de producten, plaatsing en service zijn zeer goed en dat is ook erg belangrijk. Ik kan DSA aan iedereen aanbevelen.

Frank - 27.08.2021

Alles is goed, heel goed zelfs. - 10

Hebben een paar jaar geleden al onze zonnepanelen door ze laten plaatsen dus toen de discussie opkwam voor het installeren van een airco (1 buiten-unit en 3 binnen-units) was de keuze snel gemaakt om opnieuw DSA Klimaat en Energiebeheer te laten komen. Ze zullen vast niet de goedkoopste zijn, maar ze staan achter hun producten en kwalitatief is wat men verkoopt en installeert gewoon goed. Het offerte traject is zeer snel, installatie laat door drukte helaas wat op zich wachten maar dat is ok, aangezien dit van te voren al duidelijk werd tijdens het offerte gesprek. Alles is binnen de geplande tijd geïnstalleerd, operationeel, netjes afgewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg van het systeem gekregen. Tot zover dus weer erg tevreden.

Herman - 24.08.2021

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen - 8

Betrouwbaar en vakkundig vanaf eerste contact tot oplevering. Ga zo door

Van hout - 24.08.2021

Super - 10

Goed en kundig personeel. Netjes gewerkt. Alles mooi opgeruimd. Goede uitleg.

Anja Langeveld - 18.08.2021

Zeer vriendelijk en netjes, hard werkende mensen - 9

Zoals ik al via de telefoon heb gezegd dat we dik tevreden zijn over de dag op de regen na dan. Als ik een min puntje zou moeten noemen is het omhulsing van draden in de bochten. Op de rechte stukken zitten ze mooi in een buis maar op de hoeken van meer dan 45 graden zie je de draad wel lopen. Het stoort me niet omdat ik zelden op het dak loop. Vandaar dat ik jullie een dikke 9 geef anders was het een terechte 10. We zoeken nog een airco maar die gaan we zeker bij jullie bestellen over een aantal maanden. Met vriendelijke groet Evert en Maike Pluk

Evert pluk - 18.08.2021

Bijzonder netjes, profi installatie en alles opgeruimd - 10

Wij hebben 4 binnenunits en 1 buitenunit van Toshiba laten plaatsen. Wij zij bijzonder tevreden over de monteurs, de plaatsing en de werking. Het bedrijf heeft ons goed geinformeerd en komt hun beloftes na. 1 ding wat ik zelf graag anders zou willen is de plastic afdekkappen die buiten om de leidingen worden geplaatst in een veel minder opvallende kleur aangezien ik er wel 3 heb zitten. Dat is visueel een zwakker puntje. Mvg Eric

Eric - 18.08.2021

Gedreven en profesioneel - 10

Keurig en netjes gemonteerd en duidelijke uitleg. Draait super stil ..laat de zonder maar komen.

Marco - 18.08.2021

Perfecte oplevering zonnepanelen en airco binnen 1 dag - 10

Duidelijke (technische) uitleg montage zonnepanelen tijdens voorlichtingsuur vooraf, klantvriendelijke begeleiding, professionele montage, goede uitleg ingebruikname installatie, extra nazorg met hulp BTW teruggave van zonnepaneelsysteem Gebruik van kwalitatief goede materialen en afwerking heeft mij de doorslag gegeven om DSA als installateur te kiezen. Uitbreiding van LG zonnepanelen in combinatie met Enphase omvormer was tevens een pré. Ik ben zeer tevreden en zou DSA zeker aanraden

Bert Jan - 09.08.2021

DSA levert de kwaliteit die ze beloven en komt de gemaakte afspraken keurig na. - 10

Mijn ervaring betreft de installatie van een zonnepanelen systeem. DSA is het enige bedrijf waarmee ik contact heb gehad die eerst een (on-line) informatiesessie organiseerden waarin duidelijk werd uitgelegd met welke panelen, montagesystemen en elektrische componenten ze werken en waarom. Het was mij wel duidelijk dat hij een vakman was; hij wist waar hij het over had. Het huisbezoek dat volgde kon dan ook beperkt blijven tot het kenbaar maken van mijn wensen en de beoordeling van de beschikbare ruimte op het dak, en was dan ook zo gebeurd. Dezelfde dag had ik ook al een offerte binnen. Daarin stond duidelijk omschreven wat ze leveren, wat de kosten zijn, en wat de voorwaarden zijn. Zoals ze al aangegeven hadden, ze zijn niet de goedkoopste, maar ik heb wel voor ze gekozen omdat ik vertrouwen heb in de kwaliteit die ze leveren. Het duurde vervolgens wel een paar maanden voordat ze konden komen, maar op de afgesproken dag waren ze er. Ze hadden het druk, dus de baas kwam zelf mee om de groepenkast te installeren. Monteurs waren netjes, en hebben flink doorgewerkt. Installatie binnen een dag afgerond, en het resultaat ziet er heel netjes en strak uit, zowel op het dak, de kabel naar binnen toe, en in de meterkast. Duidelijke uitleg gekregen over de werking van het systeem en de bijbehorende app. Volgende dag werd ik netjes gebeld of alles naar wens was verlopen. Tot op heden werkt het systeem probleemloos. Kortom, ik heb bewust gekozen voor kwaliteit, en dat heb ik ook gekregen, en alles is verlopen zoals is afgesproken.

Erik - 06.08.2021

Zeer tevreden met de werkzaamheden zoals afgesproken en uitgevoerd. - 10

De werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Maikel en Dameon hebben heel netjes gewerkt. Complimenten voor Maikel. Niet alleen hoe hij zijn werk doet maar ook hij hij zijn medewerker begeleidt. Goede uitleg van het airco systeem. Kortom een prima kerel die zijn werk goed beheerst. We zijn zeer tevreden. Top!!!

Peter - 03.08.2021

Kundig, vriendelijk, vakgekken, meedenkend, meewerkend. Degelijk werk waar trots in zit. - 10

Duidelijke en goed advies, vlotte reacties, goed bereikbaar, vriendelijk en kundig personeel, meedenkend. Net werk, tikkie aan de prijs maar je ziet waar je voor betaalt en dat is het dubbel en dwars waard!

Rob - 30.07.2021

goed en gedegen - 8

in 2021 een airco en zonnepanelen besteld en laten plaatsen. Geen moment spijt van gehad. Installatie vlot en keurig gedaan en geheel naar wens.

Rob Verwegen - 28.07.2021

Super, fijne mensen om mee samen te werken - 10

Tijdens onze installatie van de Airco, werd samen overlegd waar precies de 2x binnen units moesten komen en dat is zo uitgevoerd. Na de installatie werd uitgebreid uitgelegd welke functie deze units hebben en hoe dit werkt met app maar ook met de afstandsbediening.

Willem - 28.07.2021

Netjes geïnstalleerd, zowel binnen als buiten. - 8

Geen verpakking of rommel achtergelaten.

Jacques - 25.07.2021

Zeer tevreden - 7

Zeer goed geinformeerd en behandeld door personeel

Dennis Clignett - 23.07.2021

Goed en netjes werk afgeleverd - 8

De Airco is vervangen en de andere heeft een onderhoudsbuurt gekregen. Daarbij is netjes gewerkt. Alle rommel is opgeruimd, de oude airco is meegenomen , evenals de verpakkingsmaterialen van de nieuwe airco. De uitleg over de bediening van de airco was goed en volledig.

Wim - 22.07.2021

goed - 9

nette werk wijze alleen later kwamen er noch 2 personen mee helpen daar waren we niet van op de hoogte hadden zich niet gemeld bij ons.maar dat is later goed gekomen.

jan - 20.07.2021

Wij zijn heel erg tevreden. - 10

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en de verleende service. De monteurs waren keurig op tijd en werken erg netjes. De zonnestroom installatie van DSA ziet er op het dak erg strak uit door de gebruikte methode van panelen strak tegen elkaar. Kortom heel goede keuze voor dit bedrijf.

Hans - 14.07.2021

zeer positief en vakkundige mensen - 10

Sinds de eerste contacten zijn alle ervaringen zeer positief. Iedereen is vakkundig en klantvriendelijk. De afspraken worden keurig nagekomen. Men is op de afgesproken tijden aanwezig. Er wordt rustig gewerkt en bezorgde ons geen overlast. En het geheel ziet er prachtig uit.

R.Kamperman - 14.07.2021

Keurig en correct werk geleverd - 8

Net werk afgeleverd en uitleg van werking is correct

John van Otterdijk - 14.07.2021

De hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt - 10

Op basis van de goede ervaringen van anderen heb ik DSA ingeschakeld. DSA is deskundig, correct en oplossingsgericht.

Margaret - 05.07.2021

Prima - 9

Snelle en kundige montage van airco. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alle afval werd meegenomen.

Ger - 05.07.2021

Airco werd netjes gehangen en het zaagsel werd netjes opgezogen - 8

Voor mijn huisje was het lastig om de weg te vinden naar buiten.maar door de ervaring werd vakkundig de airco geplaatst. Waren lollige monteurs

Miranda - 02.07.2021

betrouwbaar en vakkundig - 10

We zijn al ruim 12 jaar klant bij DSA en hebben nog nooit een klacht gehad over de producten die werden geadviseerd of over de geleverde service. Betrouwbaar bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen

Erik-Jan van Dijk - 24.06.2021

Op tijd, goede producten en service - 10

zeer prettig bedrijf. Nette medewerkers die alles zorgvuldig aanpakken en een schone omgeving achterlaten. Wij zijn erg blij met DSA en willen dit dan ook va harte aanbevelen.

Bas - 23.06.2021

Deskundig en kwalitatief goed. - 8

Je wordt voorzien van goed advies. Komt deskundig over en er wordt goede kwaliteit geleverd. De monteurs zijn vriendelijk en werken zeer netjes zonder rommel achter te laten.

Yvonne van Stiphout - 20.06.2021

In een woord,perfect - 10

DSA heeft uitstekend personeel,er wordt goed overlegt hoe het materiaal het beste en op z?n mooist gemonteerd kan worden. Gewoon geweldig!!

Piet vd Weijer - 18.06.2021

Voldoet aan alle verwachtingen - 9

Prima materiaal, maar ook een uitstekende afwerking door professionele monteurs die zich ook nog eens zeer correct en beleefd gedragen. Een verademing. Tip: lever voor de airco standaard een Nederlandse gebruiksaanwijzing aan.

Kees - 18.06.2021

positief - 10

f

peter - 16.06.2021

Fantastische ervaring - 10

vandaag 4 juni een airco laten plaatsen door dsa vooraf een goede uitleg en door vakmensen geplaats zeer vriendelijk personeel en vakbekwaam werken snel leuke mensen we hebben dan ook een lekkere lunch voor hun klaargemaakt ze hadden het dik verdiend top bedrijf en personeel zeker aan te bevelen

Ans en tonnie driessen - 04.06.2021

Perfect! - 9

Na het bijplaatsen van nog 12 panelen heeft DSA wederom prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over de service. Na de plaatsing was het koppelen van de omvormer aan ons Wifi netwerk wat problematisch, maar Patrick is pas weggegaan toen alles perfect werkte. Wij bevelen DSA dan ook zeker aan.

Pieter - 01.06.2021

Snel en professionele plaatsing zonnepanelen en airco. - 10

Profesioneel.

Maarten van Dijk - 22.05.2021

prima - 10

fijn bedrijf, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel

steven de jonge - 10.05.2021

nette jongens goed gewerkt - 10

De jongens werkte netjes, opgeruimd en vakkundig bezig, aanbeveling zeker van toepassing.

P.J.L. van Os - 05.05.2021

Betrouwbaar bedrijf met goede producten en vakkundige medewerkers. - 10

Drie jaar geleden al gekozen voor DSA om onze zonnepanelen te leveren en installeren. De keuze gemaakt na 5 offertes en de ervaringen van kennissen. Nu na 3 offertes weer voor DSA gekozen. De geoffreerde prijs mag dan iets hoger zijn maar de geleverde apparatuur is van A-niveau, de medewerkers zijn kundig en zorgvuldig en uitgerust met goed gereedschap! Afspraken worden nagekomen en aan het einde van een dag werken wordt alles keurig en schoon opgeleverd. Als je voor degelijkheid en betrouwbaarheid wilt gaan dan is DSA een aanrader!

Jos - 05.05.2021

Netjes en vakkundig gemonteerd - 10

Zeer goed advies vanuit sales ,en de monteur kwam met een mooie oplossing waar ik zelf niet aan gedacht had. Netjes gemonteerd alles schoon achter gelaten.

Coenen - 29.04.2021

Installatie conform afspraak en kundig personeel - 10

Netjes tevoren gebeld dat de monteurs onderweg waren. Werkzaamheden conform afspraak. Bij afronding is goed aangegeven waar er informatie te vinden is en dat contact altijd mogelijk is voor ondersteuning.

Nico - 26.04.2021

Prima - 8

Monteurs werken netjes en precies. Zijn beleefd en netjes.

Henk - 21.04.2021

Zeer prettige, klantvriendelijke benadering. - 10

Het was een prettige ervaring met de medewerkers. Alles werd in goed overleg en in een leuke sfeer geïnstalleerd.

Rien - 20.04.2021

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen - 10

Heb al een paar jaar ervaring met DSA en de uitleg en kosten van hun producten en diensten zijn helder. Niet achteraf nog kosten of iets dergelijks. Monteurs werken netjes en ruimen evt rotzooi zelf op. Word altijd na gebeld of alles goed gegaan en naar wens is. Er zullen vast goedkopere bedrijven zijn maar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zit wel bij DSA in de genen

Carlo - 14.04.2021

Buitengewoon prima - 9

DSA heeft onze aanvraag op een juiste wijze behandeld. Dag eerder dan gepland de airco geplaatst. De monteurs hebben netjes en snel gewerkt met een minimum aan overlast. DSA zeer aan te bevelen voor het leveren en plaatsen van een Airco.

Arno Maas - 09.04.2021

Klantvriendelijk en service gericht zoals je het graag altijd zou willen. - 9

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Léon - 08.04.2021

Weer vakwerk geleverd !! - 9

Eerder hadden we al uitstekende ervaringen met DSA, bij de installatie van een zonnestroom-systeem. Ook nu zijn we weer zeer content, met de installatie van een triple split aircosysteem. Uit alles blijkt hun gedegen kennis en praktijkervaring. De communicatie is prima en ze leveren eersteklas producten die ook goed worden gemonteerd. De monteurs zijn vriendelijk en beschikken over de juiste materialen om veilig en volgens de voorschriften te kunnen werken. Ze denken goed na, dat de installatie er ook netjes uitziet. Het is een bedrijf waar je met een gerust hart installatie en onderhoud van dergelijke systemen aan toevertrouwt.

Hans - 22.03.2021

Top!! - 10

Afgelopen maandag is de airco geplaatst. Zeer kundige en vriendelijke monteurs. Laten alles netjes achter. Zeer tevreden!!

Betty - 17.03.2021

Super - 10

Altijd alles naar wens en aardige mensen, goed advies en snelle service.

marjolein - 07.03.2021

Professionals pur sang - 10

Een goed product vraagt om een goede montage en dat zit wel snor bij DSA. Alles klopt bij deze organisatie en de monteurs zijn prima op elkaar ingesteld. Als ze vertrekken laten ze geen greintje rommel achter. Dit was onze tweede Airco van DSA en ik kan ze alleen maar aanbevelen!

Jan - 08.03.2021

Tevreden over service, met wat verbeterpuntjes - 8

Desiree - 22.02.2021

Duidelijkheid en alles volgens afspraak - 10

Toon - 26.02.2021

Gewoon goed - 10

Mares - 03.03.2021

prima - 8

Twee mannen hebben bij ons de airco geïnstalleerd. Vrolijke mensen! Helaas hebben we de airco nog niet aangehad ivm het wat mindere weer en dus nog niet uit kunnen testen maar dat komt snel. De uitleg van de apparaten, afstandsbediening was wat snel. ik denk niet dat ik het nog snap. Dus dat zou misschien op een ander moment nog eens kunnen. Nu was het aan einde van de dag en iedereen wilde denk ook wel naar huis. Dus geen tijd voor een lange uitleg. Maar als ik vragen heb dan ga ik gewoon met jullie bellen! dank!

hester - 12.06.2020

Goede uitleg en vakkundig personeel - 8

Bij het eerste bezoek kregen we een goede uitleg over de gewenste airco en eind mei hebben 2 vakkundige werklieden de airco geplaatst. De uitleg van de airco was wat gehaast en nadien bleek dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands was. Dit is inmiddels opgelost door het toezenden van de Nederlandse vertaling. Dank daarvoor!

Gré - 13.06.2020

Keurige installatie airco, zowel binnen als buiten afgewerkt - 10

Heel goed, installatie keurig netjes afgewerkt en behulpzaam met uit/in elkaar halen kledingskasten

Maarten - 01.07.2020

Geweldig - 10

Zeer correct, komen de afspraken perfect na! App van Enphase wordt geïnstalleerd, zodat je je opbrengst van de zonnepanelen per stuk kan bekijken. Leidraad hoe je de gegevens moet gebruiken, bv BTW terugvragen, aanmelden energie terug leveren. Navraag na plaatsen of er vragen zijn of opmerkingen.

Frans - 02.07.2020

Prima! - 8

Mijn ervaringen zijn positief!

Edwin - 09.07.2020

Alles volgens afspraak - 10

Prima communicatie en ze hebben precies gedaan zoals afgesproken. Ook alles weer keurig achtergelaten!

Math - 11.08.2020

Super tevreden over alles !! - 10

Keurig op tijd zoals afgesproken. Super vriendelijke monteurs. En ik was verbaasd toen het klaar was ; ik zag nogal op tegen de rommel omdat we net klaar waren met verbouwen. Maar toen ik op zolder kwam was er helemaal niks meer te zien !!!! Alsof er niks was gebeurd........echt keurig netjes achter gelaten !!!

Marion - 07.09.2020

Netjes afgewerkt. - 8

Goede uitleg gegeven.

Nico Kaspers - 16.09.2020

Vakmensen met aandacht voor de situatie en voorkeuren van de klant - 10

Helemaal top! Vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

Roel - 16.09.2020

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt. - 10

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt. Administratie/alle papieren op orde, logboek voor onderhoud achtergelaten. Heldere uitleg. Superblij met de airco.

Wilco en Maike van Moorsel - 20.09.2020

Goed - 9

Leuke monteurs, goede uitleg Kortom correct gewerkt volgens afspraak.

Arie Adriaans - 24.09.2020

Super goede ervaring en kwaliteit geleverd door DSA - 8

Alles is zeer vlot en goed geplaatst , alles volgens afspraak , vriendelijke medewerkers . Alles ging in goed overleg . Daarna is alles netjes opgeruimd en afgewerkt . Bedankt DSA voor de goede service .

Hein Vesters - 13.10.2020

Uitstekende service en installatie - 9

In het totale proces van oriënteren tot installeren van zonnepanelen ben ik begeleid. We zijn keurig geholpen en er is netjes gewerkt!

Kim - 21.10.2020

Netjes - 10

Alles netjes gemonteerd door hardwerkende mee denkende vriendelijke monteurs. We hadden er al wat ervaring mee omdat ze ook de zonnepanelen geplaatst hebben. Met vriendelijke groet, Wim Annie Jaegers.

Wim - 11.11.2020

de installatie is keurig afgewerkt - 9

monteurs waren keurig op tijd en hebben de airco volgens afspraak in 2 dagen geinstalleerd. duidelijke uitleg over de werking na de installatie . Het geheel is keurig opgeleverd ,de monteurs waren zeer ervaren.

Harrie - 17.11.2020

Super - 10

Goede communicatie en duidelijk afspraken goed nakomen en een perfecte montage door zeer kundige en correcte monteurs

Tonny - 17.11.2020

Uitstekende uitleg en keurige installatie zonnepanelen - 10

De informatieavond was ondanks de coronamaatregelen goed verzorgd en de info was duidelijk. Ook de eerlijkheid dat DSA niet de goedkoopste aanbieder is maar het waarom werd duidelijk. De offerte en opties waren keurig verzorgd via mail. Op de dag van installatie professionele monteurs die netjes werkten. De zonnepanelen liggen strak op het dak en dan zie het toch wel het verschil in afwerking met andere daken waar panelen op liggen. Dag na installatie gebeld of alles naar tevredenheid was verlopen en er of er nog vragen waren. In mijn geval niet. De informatie over de panelen en btw-teruggave werden op een usb stick aangeleverd. Ik kan iedereen aanbevelen om in ieder geval dit bedrijf mee te nemen bij het aanvragen van offertes voor zonnepanelen, ondanks dat men wat duurder is.

John van Oorsouw - 20.11.2020

Deskundig bedrijf met zeer goede service! - 10

Ik heb in het verleden al een airco laten plaatsen door DSA, en deze keer hebben zij ook het plaatsen van zonnepanelen verzorgd. Wederom goed advies, vriendelijke monteurs en een professionele montage!

Dhr. Wagelmans - 30.11.2020

prima - 8

prima mensen, vriendelijk en netjes, goed werk

Jan - 07.12.2020

Kwaliteit conform afspraak - 10

Zonnepanelen en airco beide geïnstalleerd door DSA en conform afspraak van hoge kwaliteit en tot in detail zeer netjes gemonteerd.

Peter - 09.01.2021

Alles prima uitgevoerd - 9

Medewerkers denken prima mee om alles zo optimaal mogelijk te installeren. Er word netjes gewerkt en men ruimt alles keurig op naar afloop Kortom wij zijn een tevreden klant

Eric Wijn - 02.02.2021

Goede, duidelijke en vakkundige montage - 8

Goede, duidelijke en vakkundige montage

Rob - 12.02.2021

Installatie conform de gemaakte afspraken! - 10

Eerder dan gepland geleverd en geïnstalleerd waardoor we nu al van het comfort kunnen genieten.

Henk - 12.02.2021

Van informatieavond t/m installatie en aftersales helemaal top! - 10

Na offertes van meerdere partijen aangevraagd te hebben en e.e.a. met elkaar te hebben vergeleken is DSA als overtuigende winnaar uit de bus gekomen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar voor wie kwaliteit, service en netheid van werken en een zorgeloze installatie met deugdelijke garantie hoog in het vaandel heeft staan is DSA de enige juiste keuze! Een uitgebreide informatie avond zonder opdringerige verkooppraatjes maar een goed onderbouwd verhaal. Persoonlijk bezoek aan huis voorafgaand aan het uitbrengen van een duidelijke offerte. Keurig eigen personeel dat de installatie ontzettend netjes heeft geïnstalleerd, daarbij rekening houdend met onze eigen wensen qua afwerking/wegwerken van leidingen en daarbij geen rommel maakt. Nog even nabellen op de dag na installatie om te vragen of alles naar wens is verlopen. Duidelijke instructies m.b.t. ingebruikname van de installatie en ontzorging in het traject rondom btw teruggave op de installatie. DSA doet het allemaal!

Dennis - 17.02.2021

Professioneel bedrijf met kundige mensen - 10

Mijn ervaring met DSA is dat het een goed en professioneel bedrijf is met kundig en net personeel van offerte tot montage van een airco is zeer snel en soepel verlopen

Ronald - 17.02.2021