Reviews van klanten

Onderstaande reviews zijn achtergelaten op klantenvertellen.nl.


Professioneel bedrijf met prima personeel en kwaliteitsproducten - 10

Het hele traject van offerte tot aan daadwerkelijke installatie was meer dan prima. Duidelijke uitleg over bedrijfsfilosofie, samenstelling gewenste configuratie, en vervolg na offerte. De montage zelf was, mede namens de correcte (en erg in voor een grapje) monteurs goed verlopen: heren bedankt! En dat ik zelf heb gestofzuigd nadien was mijn keuze; ze hebben het aangeboden ;-)

Richard - 15.10.2021

Top - 9

Goede service ben kei tevreden.

Rademakers - 14.10.2021

de samen werking was heel goed. - 8

onlangs het slechte weer toch nog goed afgemaakt. ben er goed over te spreken. wil wel aanbevelen om de btw terug vraag op ook aan te bieden, en te verwerken in de offerte.

wim - 07.10.2021

Top bedrijf - 10

Zeer goede uitleg bij informatie inwinning. Prima monteurs en goede service. In een woord Top.

Riny - 06.10.2021

top service - 9

Goede uitleg / vak kundig personeel / nette werkwijze / afspraken nakomen / goede aftersales

a.mezenberg - 28.09.2021

Zeer goed! - 10

Van eerste contact, info avond, gesprek en ontwerp, offerte stelling, installatie en nazorg? allemaal erg goed! Kwaliteit in de hardware (LG en Enphase) en kwaliteit in de service en afhandeling (top team). Uitstekend!

Arthur - 20.09.2021

Opnieuw zeer tevreden over producten en samenwerking - 9

Na zonnepanelen nu ook airco's laten plaatsen door DSA. In samenspraak de juiste plaats gevonden. Prettige samenwerking door klantgerichte medewerkers. Ook papierwerk voor en na de opdracht zijn zeer netjes duidelijk en compleet. DSA is niet de goedkoopste maar de producten, plaatsing en service zijn zeer goed en dat is ook erg belangrijk. Ik kan DSA aan iedereen aanbevelen.

Frank - 27.08.2021

Alles is goed, heel goed zelfs. - 10

Hebben een paar jaar geleden al onze zonnepanelen door ze laten plaatsen dus toen de discussie opkwam voor het installeren van een airco (1 buiten-unit en 3 binnen-units) was de keuze snel gemaakt om opnieuw DSA Klimaat en Energiebeheer te laten komen. Ze zullen vast niet de goedkoopste zijn, maar ze staan achter hun producten en kwalitatief is wat men verkoopt en installeert gewoon goed. Het offerte traject is zeer snel, installatie laat door drukte helaas wat op zich wachten maar dat is ok, aangezien dit van te voren al duidelijk werd tijdens het offerte gesprek. Alles is binnen de geplande tijd geïnstalleerd, operationeel, netjes afgewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg van het systeem gekregen. Tot zover dus weer erg tevreden.

Herman - 24.08.2021

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen - 8

Betrouwbaar en vakkundig vanaf eerste contact tot oplevering. Ga zo door

Van hout - 24.08.2021

Super - 10

Goed en kundig personeel. Netjes gewerkt. Alles mooi opgeruimd. Goede uitleg.

Anja Langeveld - 18.08.2021

Zeer vriendelijk en netjes, hard werkende mensen - 9

Zoals ik al via de telefoon heb gezegd dat we dik tevreden zijn over de dag op de regen na dan. Als ik een min puntje zou moeten noemen is het omhulsing van draden in de bochten. Op de rechte stukken zitten ze mooi in een buis maar op de hoeken van meer dan 45 graden zie je de draad wel lopen. Het stoort me niet omdat ik zelden op het dak loop. Vandaar dat ik jullie een dikke 9 geef anders was het een terechte 10. We zoeken nog een airco maar die gaan we zeker bij jullie bestellen over een aantal maanden. Met vriendelijke groet Evert en Maike Pluk

Evert pluk - 18.08.2021

Bijzonder netjes, profi installatie en alles opgeruimd - 10

Wij hebben 4 binnenunits en 1 buitenunit van Toshiba laten plaatsen. Wij zij bijzonder tevreden over de monteurs, de plaatsing en de werking. Het bedrijf heeft ons goed geinformeerd en komt hun beloftes na. 1 ding wat ik zelf graag anders zou willen is de plastic afdekkappen die buiten om de leidingen worden geplaatst in een veel minder opvallende kleur aangezien ik er wel 3 heb zitten. Dat is visueel een zwakker puntje. Mvg Eric

Eric - 18.08.2021

Gedreven en profesioneel - 10

Keurig en netjes gemonteerd en duidelijke uitleg. Draait super stil ..laat de zonder maar komen.

Marco - 18.08.2021

Perfecte oplevering zonnepanelen en airco binnen 1 dag - 10

Duidelijke (technische) uitleg montage zonnepanelen tijdens voorlichtingsuur vooraf, klantvriendelijke begeleiding, professionele montage, goede uitleg ingebruikname installatie, extra nazorg met hulp BTW teruggave van zonnepaneelsysteem Gebruik van kwalitatief goede materialen en afwerking heeft mij de doorslag gegeven om DSA als installateur te kiezen. Uitbreiding van LG zonnepanelen in combinatie met Enphase omvormer was tevens een pré. Ik ben zeer tevreden en zou DSA zeker aanraden

Bert Jan - 09.08.2021

DSA levert de kwaliteit die ze beloven en komt de gemaakte afspraken keurig na. - 10

Mijn ervaring betreft de installatie van een zonnepanelen systeem. DSA is het enige bedrijf waarmee ik contact heb gehad die eerst een (on-line) informatiesessie organiseerden waarin duidelijk werd uitgelegd met welke panelen, montagesystemen en elektrische componenten ze werken en waarom. Het was mij wel duidelijk dat hij een vakman was; hij wist waar hij het over had. Het huisbezoek dat volgde kon dan ook beperkt blijven tot het kenbaar maken van mijn wensen en de beoordeling van de beschikbare ruimte op het dak, en was dan ook zo gebeurd. Dezelfde dag had ik ook al een offerte binnen. Daarin stond duidelijk omschreven wat ze leveren, wat de kosten zijn, en wat de voorwaarden zijn. Zoals ze al aangegeven hadden, ze zijn niet de goedkoopste, maar ik heb wel voor ze gekozen omdat ik vertrouwen heb in de kwaliteit die ze leveren. Het duurde vervolgens wel een paar maanden voordat ze konden komen, maar op de afgesproken dag waren ze er. Ze hadden het druk, dus de baas kwam zelf mee om de groepenkast te installeren. Monteurs waren netjes, en hebben flink doorgewerkt. Installatie binnen een dag afgerond, en het resultaat ziet er heel netjes en strak uit, zowel op het dak, de kabel naar binnen toe, en in de meterkast. Duidelijke uitleg gekregen over de werking van het systeem en de bijbehorende app. Volgende dag werd ik netjes gebeld of alles naar wens was verlopen. Tot op heden werkt het systeem probleemloos. Kortom, ik heb bewust gekozen voor kwaliteit, en dat heb ik ook gekregen, en alles is verlopen zoals is afgesproken.

Erik - 06.08.2021

Zeer tevreden met de werkzaamheden zoals afgesproken en uitgevoerd. - 10

De werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Maikel en Dameon hebben heel netjes gewerkt. Complimenten voor Maikel. Niet alleen hoe hij zijn werk doet maar ook hij hij zijn medewerker begeleidt. Goede uitleg van het airco systeem. Kortom een prima kerel die zijn werk goed beheerst. We zijn zeer tevreden. Top!!!

Peter - 03.08.2021

Kundig, vriendelijk, vakgekken, meedenkend, meewerkend. Degelijk werk waar trots in zit. - 10

Duidelijke en goed advies, vlotte reacties, goed bereikbaar, vriendelijk en kundig personeel, meedenkend. Net werk, tikkie aan de prijs maar je ziet waar je voor betaalt en dat is het dubbel en dwars waard!

Rob - 30.07.2021

goed en gedegen - 8

in 2021 een airco en zonnepanelen besteld en laten plaatsen. Geen moment spijt van gehad. Installatie vlot en keurig gedaan en geheel naar wens.

Rob Verwegen - 28.07.2021

Super, fijne mensen om mee samen te werken - 10

Tijdens onze installatie van de Airco, werd samen overlegd waar precies de 2x binnen units moesten komen en dat is zo uitgevoerd. Na de installatie werd uitgebreid uitgelegd welke functie deze units hebben en hoe dit werkt met app maar ook met de afstandsbediening.

Willem - 28.07.2021

Netjes geïnstalleerd, zowel binnen als buiten. - 8

Geen verpakking of rommel achtergelaten.

Jacques - 25.07.2021

Zeer tevreden - 7

Zeer goed geinformeerd en behandeld door personeel

Dennis Clignett - 23.07.2021

Goed en netjes werk afgeleverd - 8

De Airco is vervangen en de andere heeft een onderhoudsbuurt gekregen. Daarbij is netjes gewerkt. Alle rommel is opgeruimd, de oude airco is meegenomen , evenals de verpakkingsmaterialen van de nieuwe airco. De uitleg over de bediening van de airco was goed en volledig.

Wim - 22.07.2021

goed - 9

nette werk wijze alleen later kwamen er noch 2 personen mee helpen daar waren we niet van op de hoogte hadden zich niet gemeld bij ons.maar dat is later goed gekomen.

jan - 20.07.2021

Wij zijn heel erg tevreden. - 10

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en de verleende service. De monteurs waren keurig op tijd en werken erg netjes. De zonnestroom installatie van DSA ziet er op het dak erg strak uit door de gebruikte methode van panelen strak tegen elkaar. Kortom heel goede keuze voor dit bedrijf.

Hans - 14.07.2021

zeer positief en vakkundige mensen - 10

Sinds de eerste contacten zijn alle ervaringen zeer positief. Iedereen is vakkundig en klantvriendelijk. De afspraken worden keurig nagekomen. Men is op de afgesproken tijden aanwezig. Er wordt rustig gewerkt en bezorgde ons geen overlast. En het geheel ziet er prachtig uit.

R.Kamperman - 14.07.2021

Keurig en correct werk geleverd - 8

Net werk afgeleverd en uitleg van werking is correct

John van Otterdijk - 14.07.2021

De hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt - 10

Op basis van de goede ervaringen van anderen heb ik DSA ingeschakeld. DSA is deskundig, correct en oplossingsgericht.

Margaret - 05.07.2021

Prima - 9

Snelle en kundige montage van airco. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alle afval werd meegenomen.

Ger - 05.07.2021

Airco werd netjes gehangen en het zaagsel werd netjes opgezogen - 8

Voor mijn huisje was het lastig om de weg te vinden naar buiten.maar door de ervaring werd vakkundig de airco geplaatst. Waren lollige monteurs

Miranda - 02.07.2021

betrouwbaar en vakkundig - 10

We zijn al ruim 12 jaar klant bij DSA en hebben nog nooit een klacht gehad over de producten die werden geadviseerd of over de geleverde service. Betrouwbaar bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen

Erik-Jan van Dijk - 24.06.2021

Op tijd, goede producten en service - 10

zeer prettig bedrijf. Nette medewerkers die alles zorgvuldig aanpakken en een schone omgeving achterlaten. Wij zijn erg blij met DSA en willen dit dan ook va harte aanbevelen.

Bas - 23.06.2021

Deskundig en kwalitatief goed. - 8

Je wordt voorzien van goed advies. Komt deskundig over en er wordt goede kwaliteit geleverd. De monteurs zijn vriendelijk en werken zeer netjes zonder rommel achter te laten.

Yvonne van Stiphout - 20.06.2021

In een woord,perfect - 10

DSA heeft uitstekend personeel,er wordt goed overlegt hoe het materiaal het beste en op z?n mooist gemonteerd kan worden. Gewoon geweldig!!

Piet vd Weijer - 18.06.2021

Voldoet aan alle verwachtingen - 9

Prima materiaal, maar ook een uitstekende afwerking door professionele monteurs die zich ook nog eens zeer correct en beleefd gedragen. Een verademing. Tip: lever voor de airco standaard een Nederlandse gebruiksaanwijzing aan.

Kees - 18.06.2021

positief - 10

f

peter - 16.06.2021

Fantastische ervaring - 10

vandaag 4 juni een airco laten plaatsen door dsa vooraf een goede uitleg en door vakmensen geplaats zeer vriendelijk personeel en vakbekwaam werken snel leuke mensen we hebben dan ook een lekkere lunch voor hun klaargemaakt ze hadden het dik verdiend top bedrijf en personeel zeker aan te bevelen

Ans en tonnie driessen - 04.06.2021

Perfect! - 9

Na het bijplaatsen van nog 12 panelen heeft DSA wederom prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over de service. Na de plaatsing was het koppelen van de omvormer aan ons Wifi netwerk wat problematisch, maar Patrick is pas weggegaan toen alles perfect werkte. Wij bevelen DSA dan ook zeker aan.

Pieter - 01.06.2021

Snel en professionele plaatsing zonnepanelen en airco. - 10

Profesioneel.

Maarten van Dijk - 22.05.2021

prima - 10

fijn bedrijf, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel

steven de jonge - 10.05.2021

nette jongens goed gewerkt - 10

De jongens werkte netjes, opgeruimd en vakkundig bezig, aanbeveling zeker van toepassing.

P.J.L. van Os - 05.05.2021

Betrouwbaar bedrijf met goede producten en vakkundige medewerkers. - 10

Drie jaar geleden al gekozen voor DSA om onze zonnepanelen te leveren en installeren. De keuze gemaakt na 5 offertes en de ervaringen van kennissen. Nu na 3 offertes weer voor DSA gekozen. De geoffreerde prijs mag dan iets hoger zijn maar de geleverde apparatuur is van A-niveau, de medewerkers zijn kundig en zorgvuldig en uitgerust met goed gereedschap! Afspraken worden nagekomen en aan het einde van een dag werken wordt alles keurig en schoon opgeleverd. Als je voor degelijkheid en betrouwbaarheid wilt gaan dan is DSA een aanrader!

Jos - 05.05.2021

Netjes en vakkundig gemonteerd - 10

Zeer goed advies vanuit sales ,en de monteur kwam met een mooie oplossing waar ik zelf niet aan gedacht had. Netjes gemonteerd alles schoon achter gelaten.

Coenen - 29.04.2021

Installatie conform afspraak en kundig personeel - 10

Netjes tevoren gebeld dat de monteurs onderweg waren. Werkzaamheden conform afspraak. Bij afronding is goed aangegeven waar er informatie te vinden is en dat contact altijd mogelijk is voor ondersteuning.

Nico - 26.04.2021

Prima - 8

Monteurs werken netjes en precies. Zijn beleefd en netjes.

Henk - 21.04.2021

Zeer prettige, klantvriendelijke benadering. - 10

Het was een prettige ervaring met de medewerkers. Alles werd in goed overleg en in een leuke sfeer geïnstalleerd.

Rien - 20.04.2021

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen - 10

Heb al een paar jaar ervaring met DSA en de uitleg en kosten van hun producten en diensten zijn helder. Niet achteraf nog kosten of iets dergelijks. Monteurs werken netjes en ruimen evt rotzooi zelf op. Word altijd na gebeld of alles goed gegaan en naar wens is. Er zullen vast goedkopere bedrijven zijn maar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zit wel bij DSA in de genen

Carlo - 14.04.2021

Buitengewoon prima - 9

DSA heeft onze aanvraag op een juiste wijze behandeld. Dag eerder dan gepland de airco geplaatst. De monteurs hebben netjes en snel gewerkt met een minimum aan overlast. DSA zeer aan te bevelen voor het leveren en plaatsen van een Airco.

Arno Maas - 09.04.2021

Klantvriendelijk en service gericht zoals je het graag altijd zou willen. - 9

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Léon - 08.04.2021

Weer vakwerk geleverd !! - 9

Eerder hadden we al uitstekende ervaringen met DSA, bij de installatie van een zonnestroom-systeem. Ook nu zijn we weer zeer content, met de installatie van een triple split aircosysteem. Uit alles blijkt hun gedegen kennis en praktijkervaring. De communicatie is prima en ze leveren eersteklas producten die ook goed worden gemonteerd. De monteurs zijn vriendelijk en beschikken over de juiste materialen om veilig en volgens de voorschriften te kunnen werken. Ze denken goed na, dat de installatie er ook netjes uitziet. Het is een bedrijf waar je met een gerust hart installatie en onderhoud van dergelijke systemen aan toevertrouwt.

Hans - 22.03.2021

Top!! - 10

Afgelopen maandag is de airco geplaatst. Zeer kundige en vriendelijke monteurs. Laten alles netjes achter. Zeer tevreden!!

Betty - 17.03.2021

Super - 10

Altijd alles naar wens en aardige mensen, goed advies en snelle service.

marjolein - 07.03.2021

Professionals pur sang - 10

Een goed product vraagt om een goede montage en dat zit wel snor bij DSA. Alles klopt bij deze organisatie en de monteurs zijn prima op elkaar ingesteld. Als ze vertrekken laten ze geen greintje rommel achter. Dit was onze tweede Airco van DSA en ik kan ze alleen maar aanbevelen!

Jan - 08.03.2021

Tevreden over service, met wat verbeterpuntjes - 8

Desiree - 22.02.2021

Duidelijkheid en alles volgens afspraak - 10

Toon - 26.02.2021

Gewoon goed - 10

Mares - 03.03.2021

prima - 8

Twee mannen hebben bij ons de airco geïnstalleerd. Vrolijke mensen! Helaas hebben we de airco nog niet aangehad ivm het wat mindere weer en dus nog niet uit kunnen testen maar dat komt snel. De uitleg van de apparaten, afstandsbediening was wat snel. ik denk niet dat ik het nog snap. Dus dat zou misschien op een ander moment nog eens kunnen. Nu was het aan einde van de dag en iedereen wilde denk ook wel naar huis. Dus geen tijd voor een lange uitleg. Maar als ik vragen heb dan ga ik gewoon met jullie bellen! dank!

hester - 12.06.2020

Goede uitleg en vakkundig personeel - 8

Bij het eerste bezoek kregen we een goede uitleg over de gewenste airco en eind mei hebben 2 vakkundige werklieden de airco geplaatst. De uitleg van de airco was wat gehaast en nadien bleek dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands was. Dit is inmiddels opgelost door het toezenden van de Nederlandse vertaling. Dank daarvoor!

Gré - 13.06.2020

Keurige installatie airco, zowel binnen als buiten afgewerkt - 10

Heel goed, installatie keurig netjes afgewerkt en behulpzaam met uit/in elkaar halen kledingskasten

Maarten - 01.07.2020

Geweldig - 10

Zeer correct, komen de afspraken perfect na! App van Enphase wordt geïnstalleerd, zodat je je opbrengst van de zonnepanelen per stuk kan bekijken. Leidraad hoe je de gegevens moet gebruiken, bv BTW terugvragen, aanmelden energie terug leveren. Navraag na plaatsen of er vragen zijn of opmerkingen.

Frans - 02.07.2020

Prima! - 8

Mijn ervaringen zijn positief!

Edwin - 09.07.2020

Alles volgens afspraak - 10

Prima communicatie en ze hebben precies gedaan zoals afgesproken. Ook alles weer keurig achtergelaten!

Math - 11.08.2020

Super tevreden over alles !! - 10

Keurig op tijd zoals afgesproken. Super vriendelijke monteurs. En ik was verbaasd toen het klaar was ; ik zag nogal op tegen de rommel omdat we net klaar waren met verbouwen. Maar toen ik op zolder kwam was er helemaal niks meer te zien !!!! Alsof er niks was gebeurd........echt keurig netjes achter gelaten !!!

Marion - 07.09.2020

Netjes afgewerkt. - 8

Goede uitleg gegeven.

Nico Kaspers - 16.09.2020

Vakmensen met aandacht voor de situatie en voorkeuren van de klant - 10

Helemaal top! Vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

Roel - 16.09.2020

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt. - 10

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt. Administratie/alle papieren op orde, logboek voor onderhoud achtergelaten. Heldere uitleg. Superblij met de airco.

Wilco en Maike van Moorsel - 20.09.2020

Goed - 9

Leuke monteurs, goede uitleg Kortom correct gewerkt volgens afspraak.

Arie Adriaans - 24.09.2020

Super goede ervaring en kwaliteit geleverd door DSA - 8

Alles is zeer vlot en goed geplaatst , alles volgens afspraak , vriendelijke medewerkers . Alles ging in goed overleg . Daarna is alles netjes opgeruimd en afgewerkt . Bedankt DSA voor de goede service .

Hein Vesters - 13.10.2020

Uitstekende service en installatie - 9

In het totale proces van oriënteren tot installeren van zonnepanelen ben ik begeleid. We zijn keurig geholpen en er is netjes gewerkt!

Kim - 21.10.2020

Netjes - 10

Alles netjes gemonteerd door hardwerkende mee denkende vriendelijke monteurs. We hadden er al wat ervaring mee omdat ze ook de zonnepanelen geplaatst hebben. Met vriendelijke groet, Wim Annie Jaegers.

Wim - 11.11.2020

de installatie is keurig afgewerkt - 9

monteurs waren keurig op tijd en hebben de airco volgens afspraak in 2 dagen geinstalleerd. duidelijke uitleg over de werking na de installatie . Het geheel is keurig opgeleverd ,de monteurs waren zeer ervaren.

Harrie - 17.11.2020

Super - 10

Goede communicatie en duidelijk afspraken goed nakomen en een perfecte montage door zeer kundige en correcte monteurs

Tonny - 17.11.2020

Uitstekende uitleg en keurige installatie zonnepanelen - 10

De informatieavond was ondanks de coronamaatregelen goed verzorgd en de info was duidelijk. Ook de eerlijkheid dat DSA niet de goedkoopste aanbieder is maar het waarom werd duidelijk. De offerte en opties waren keurig verzorgd via mail. Op de dag van installatie professionele monteurs die netjes werkten. De zonnepanelen liggen strak op het dak en dan zie het toch wel het verschil in afwerking met andere daken waar panelen op liggen. Dag na installatie gebeld of alles naar tevredenheid was verlopen en er of er nog vragen waren. In mijn geval niet. De informatie over de panelen en btw-teruggave werden op een usb stick aangeleverd. Ik kan iedereen aanbevelen om in ieder geval dit bedrijf mee te nemen bij het aanvragen van offertes voor zonnepanelen, ondanks dat men wat duurder is.

John van Oorsouw - 20.11.2020

Deskundig bedrijf met zeer goede service! - 10

Ik heb in het verleden al een airco laten plaatsen door DSA, en deze keer hebben zij ook het plaatsen van zonnepanelen verzorgd. Wederom goed advies, vriendelijke monteurs en een professionele montage!

Dhr. Wagelmans - 30.11.2020

prima - 8

prima mensen, vriendelijk en netjes, goed werk

Jan - 07.12.2020

Kwaliteit conform afspraak - 10

Zonnepanelen en airco beide geïnstalleerd door DSA en conform afspraak van hoge kwaliteit en tot in detail zeer netjes gemonteerd.

Peter - 09.01.2021

Alles prima uitgevoerd - 9

Medewerkers denken prima mee om alles zo optimaal mogelijk te installeren. Er word netjes gewerkt en men ruimt alles keurig op naar afloop Kortom wij zijn een tevreden klant

Eric Wijn - 02.02.2021

Goede, duidelijke en vakkundige montage - 8

Goede, duidelijke en vakkundige montage

Rob - 12.02.2021

Installatie conform de gemaakte afspraken! - 10

Eerder dan gepland geleverd en geïnstalleerd waardoor we nu al van het comfort kunnen genieten.

Henk - 12.02.2021

Van informatieavond t/m installatie en aftersales helemaal top! - 10

Na offertes van meerdere partijen aangevraagd te hebben en e.e.a. met elkaar te hebben vergeleken is DSA als overtuigende winnaar uit de bus gekomen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar voor wie kwaliteit, service en netheid van werken en een zorgeloze installatie met deugdelijke garantie hoog in het vaandel heeft staan is DSA de enige juiste keuze! Een uitgebreide informatie avond zonder opdringerige verkooppraatjes maar een goed onderbouwd verhaal. Persoonlijk bezoek aan huis voorafgaand aan het uitbrengen van een duidelijke offerte. Keurig eigen personeel dat de installatie ontzettend netjes heeft geïnstalleerd, daarbij rekening houdend met onze eigen wensen qua afwerking/wegwerken van leidingen en daarbij geen rommel maakt. Nog even nabellen op de dag na installatie om te vragen of alles naar wens is verlopen. Duidelijke instructies m.b.t. ingebruikname van de installatie en ontzorging in het traject rondom btw teruggave op de installatie. DSA doet het allemaal!

Dennis - 17.02.2021

Professioneel bedrijf met kundige mensen - 10

Mijn ervaring met DSA is dat het een goed en professioneel bedrijf is met kundig en net personeel van offerte tot montage van een airco is zeer snel en soepel verlopen

Ronald - 17.02.2021