Montage mogelijkheden.

In de basis worden infrarood panelen aan de wand of het plafond gemonteerd als hoofd of bijverwarming van een woning of bedrijfs ruimte. Ook zijn er mobiele infrarood verwarmingen die overal in de ruimte opgesteld kunnen worden.
Naast de bovengenoemde standaard toepassingen van infrarood verwarming zijn er speciale typen infrarood verwarmingen zoals bijvoorbeeld infrarood verwarming matten en infrarood vloerverwarming folies die op of onder vloeren kunnen worden aangelegd.
Ook worden infrarood verwarmingspanelen op en onder meubels aangebracht zoals bijvoorbeeld aan de onderkant van een buro of entree balie bij een bedrijf.

Voeding en elektrische aansluiting van infrarood verwarming.
Infrarood verwarming wordt normaalgesproken op de stroom aangesloten d.m.v een stekkerdoos of een kabel. In bepaalde gevallen is het nodig hiervoor aanpassingen te doen aan uw meterkast of stroomvoorziening. Over het algemeen past een infrarood verwarming als bijverwarming zonder problemen of ingrijpende aanpassingen in uw bestaande systeem. 

Infrarood verwarming in combinatie met een thermostaat.
Infrarood verwarming laat zich eenvoudig aansturen door thermostaten en regelaars. Er zijn veel moderne thermostaten beschikbaar waarbij gebruik gemaakt kan worden van een app op uw mobiele telefoon of computer. De meeste infrarood verwarmingen is niet standaard met een thermostaten uitgerust. De keuze van de juiste thermostaat is afhankelijk van het gekozen infrarood systeem en de gewenste gebruiks eisen van de gebruiker. Naast de keuzen van de best passende infrarood verwarmingen dient u dus rekening te houden met de keuze van een thermostaat die aansluit bij uw wensen. Het is verstandig u hierover te laten adviseren door ons.

Reviews

Bekijk hier de reviews die onze klanten hebben geschreven.