Montage van airco-systemen.

DSA werkt uitsluitend met topkwaliteit Toshiba producten. Niet alleen de apparatuur/producten van Toshiba, maar ook alle snoeren, leidingen, filters, bevestigingsmiddelen en andere componenten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast is DSA uiterst kritisch op de plaatsing en de wijze van aansluiten. Extra isolatie of bescherming op gevoelige plaatsen wordt standaard aangebracht.

Deze werkwijze heeft grote voordelen:
- De totale installatie is en blijft bedrijfszeker en minder gevoelig voor eventuele storingen.
- Alles is degelijk en volgens een vast plan geïnstalleerd, waardoor eventuele service gemakkelijk is.
- Gebruik van topmerken garandeert dat onderdelen leverbaar blijven, ook na vele jaren.

Montage van een split- of multisplitsysteem is maatwerk dat geheel wordt afgestemd op de bouwkundige situatie en uw wensen. De plaatsing van de units is niet alleen een kwestie van smaak en ruimtegebruik, maar bepaalt ook hoe de lucht in de ruimte wordt geblazen. Onjuiste plaatsing en een te grote of te kleine capaciteit leiden tot tocht, lawaai en/of onvoldoende koeling.

Bedrijven hebben vaak systeemplafonds waarachter de techniek van leidingen en aansluitingen wordt weggewerkt. In woonhuizen is het vaak lastiger om de ideale plaatsing van de units te combineren met maximaal weggewerkte leidingen. De buitenunit wordt geplaatst op een plek die weinig opvalt, zodat het architectonische beeld zo min mogelijk wordt verstoord.

DSA heeft veel ervaring met het zorgvuldig plaatsen van het complete systeem; het fraai monteren van de binnenunits, een solide opstelling voor de buitenunits en het verantwoord aanleggen van alle verbindingsleidingen. Wij bekijken de situatie ter plekke en doen u een gedetailleerd voorstel over de montagemogelijkheden en kosten.

Klik hier voor de foto's. Op deze foto's ziet u de verschillen tussen de montage en het gebruik van materialen.

Hieronder ziet u een volledige montagefilm van een Toshiba airconditioner.