Laadpalen voor elektrische auto's

Een elektrische laadstation voor uw auto thuis of bij uw werk zorgt ervoor dat u minder afhankelijk bent van de laadpalen langs de weg. Het kopen van zo’n laadpunt voor thuislocatie is geen alledaagse bezigheid. Het is de juiste investering waar u nog lang gebruik van kan maken. Ondanks het groeiende bereik bij de elektrische auto’s kan een laadpunt op thuislocatie uw leven vermakkelijken. Hierdoor bent u elke ochtend verzekerd van een volle accu, wat u met opladen aan een normaal stroompunt niet kunt behalen.

Wij werken met de volgende merken:

EVBox is de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en biedt goede en robuuste oplossingen voor thuislocaties en bedrijfslocaties.

NewMotion (onderdeel van Shell) is sinds 2009 als belangrijke speler actief en levert laadpalen met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Zij maken slimme oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitstekend design. De communicatie tussen de auto en de lader kan via een gebruiksvriendelijke app worden beheert.

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op. Wij zullen u vrijblijvend informeren.

Het personeel van DSA Klimaat- & Energiebeheer B.V. rijdt ook volledig elektrisch en besparen zo veel Co2 en brandstof. 

evbox newmotion nieuw wallbox

Reviews

Bekijk hier de reviews die onze klanten hebben geschreven.