Comfortabel leven in een prettig binnenklimaat.

Steeds meer mensen ontdekken het comfort van airconditioning, op het werk en ook thuis. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder - zelfs niet in de winter. Met een airco zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand, het hele jaar door. Aangenaam koel op warme zomerdagen, behaaglijk warm in de gure wintertijd en altijd schone, frisse lucht. En dat allemaal met een compact apparaat, dat tegenwoordig ook nog fraai ontworpen en fluisterstil is. 

In een aangename leefomgeving functioneren mensen beter, ze voelen zich prettiger en fitter. Want wie zich fit voelt, is productiever. Bedrijven, winkels en hotels hebben dat allang ontdekt. Zij zorgen ervoor dat hun medewerkers en bezoekers zich lekker voelen.

DSA heeft veel ervaring met het creëren van een optimaal binnenklimaat. Airconditioning is bijvoorbeeld een veel completer systeem dan de standaardverwarming en de afzuiginstallatie in de meeste huizen. Met een airco regelt u temperatuur, luchtstroom en luchtvochtigheid beter, nauwkeuriger, comfortabeler en gezonder. Airco zorgt voor schone en ontvochtigde lucht, gekoeld of verwarmd. Dit alles zonder tocht en lawaai.

Meer weten?
Belt u ons gerust voor een afspraak in onze showroom. Daar demonstreren we u alles en geven u een gericht advies.