Zonne-energie.

Investeren in zonnepanelen is altijd een goede investering.
Een zonnestroominstallatie is net als andere investeringen: Wie investeert in kwaliteit krijgt goede rendementen.

Een zeer constante en gratis energieleverancier is de zon. Niet alleen als je op een warme dag die gele bal in een strakblauwe lucht ziet staan, maar elke dag als bron van licht, warmte en energie.

Met zonnepanelen bespaar je geld en door de lagere energierekening betaalt een investering in zonnepanelen zichzelf terug. Sterker nog: Als je meer zonnestroom maakt dan je nodig hebt, kun je als ‘producent’ je energie terugleveren aan het net, en dan leveren je zonnepanelen geld op met een hoog rendement.

DSA levert uitsluitend kwaliteit zonnepanelen van Sunpower in verschillende uitvoeringen. De zonnepanelen worden aangesloten op micro-omvormers van Enphase.

DSA verkoopt alleen kwaliteits zonnepanelen en omvormers met goede Europese garanties van 40 jaar, van een betrouwbare fabrikant. Zodat wij u altijd met goede service kunnen voorzien. 

DSA heeft de deskundigheid in huis om het hele traject voor u te verzorgen: Van berekening, advies en begroting tot levering, plaatsing en service van de totale zonnestroominstallatie. Voor u de zekerheid voor kwaliteit en zorgeloos profijt van uw installatie.

Wij houden regelmatig informatie avonden over zonnepanelen en de installatie hiervan. Op deze informatie avonden onderbouwen we de kwaliteit van onze producten. Door onze expertise in de praktijk, met bijvoorbeeld een warmtebeeld camera, kunnen wij u aantonen dat er enorm veel kwaliteits verschillen zijn in de zonnepanelen en in de installatie. Ook vertellen we u graag waarom wij ons onderscheiden van anderen in zowel de producten als in de installaties die we maken. Ook als u zich al verdiept heeft in de wereld van de zonnepanelen, zult u merken dat u op de informatie avond veel nieuwe dingen hoort/leert hierover. Vaak zijn het de punten waar niemand bij stil staat maar waar we zeker mee te maken krijgen, bijv. herstelkosten op de langere termijn. 

Wij vragen u dan ook vriendelijk om een informatie avond bij te wonen om zo de verschillen in de offerte te kunnen herkennen.