Wellthem infraroodpanelen.

Welltherm – Veel meer dan enkel een infrarood wandverwarming

U bepaalt zelf of u uw infrarood wandverwarming wil gebruiken als een decoratief item of subtiel wil integreren in uw kamer design. Naast de vele ontwerp eigenschappen is de verwarming zelf onovertroffen. Je verwarmt met elektriciteit, maar verwarming met infrarood panelen van Welltherm heeft vele voordelen ten opzichte van alternatieve verwarming methoden - effectiever dan met infrarood panelen kun je energie niet gebruiken.

Welltherm muur verwarming bereikt dankzij de infrarood-technologie, een uniform oppervlakte temperatuur van 120 ° C, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt overal, zelfs in grote kamers. De warmtebron van Welltherm infrarood verwarming is gemaakt van hoge kwaliteit silicone verwarming.

De hoge thermische capaciteit (tot 230 ° C) en de levensduur van de warmtebron kan aanzienlijke voordelen bieden, meer dan het vaak gebruikt carbon of polyester materiaal.

De kleuren en motieven van Welltherm muurverwarming worden ingebrand in het glas, de kleuren en motieven verkrijgen daardoor een unieke dieptewerking. De oppervlakken zijn UV-bestendig en krasvast. Welltherm infrarood panelen kunnen overal worden geïnstalleerd en meegenomen worden bij verhuizing. Deze flexibele verwarmingssystemen kunnen eenvoudig en goedkoop in hun toepassingsgebied gebruikt worden.

Alle voordelen van Weltherm infraood verwarming.

* Lager energieverbruik*
* Lager energeverbruik dan andere merken.
* Eenvoudige installatie en beheer
* Onderhoudsvrij
* Lage emissie
* CO² neutraal (groene stroom)
* Gezonde binnenlucht
* Droog, schimmelvrij muren
* Gezondheidsbevorderend

* Droge muren verbetert de U-waarde (isolatiewaarde) van uw woning, waardoor minder warmte wordt uitgevoerd naar buiten. Verwarmen wordt effectiever, doordat de kamertemperatuur kan worden verminderd met maximaal 2 ° C en een besparing tot 10% van de warmte-energie kan worden behaald.

Welltherm is marktleider in de productie van energiezuinige infraroodverwarmingen. De fabriek staat model voor producten van topkwaliteit wat betreft zuinigheid van haar verwarmingspanelen. Hun missie is steeds modernere en zuinigere technieken op de markt te brengen. Deze panelen kennen dan ook een hoge afwerking en rendement.
Weltherm infrarood panelen worden geproduceerd in Duitsland.

Wij bieden ook de panelen van Ecaros aan deze zijn prijstechnisch goedkoper.
Maar laat ons uitleggen wat de verschillen zijn. Maak daarom een afspraak in onze showroom.
 

3D impressie van de mogelijkheden.