Vertrouwen begint met de beste zonne-technologie 

Het was eenvoudig om te kiezen voor zonne-energie. Maar het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpen en bouwt Sunpower de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche.

Sunpower is er zeker van, met zonne-energie komen al uw dromen uit. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen. Sunpower blijft zichzelf uitdagen omdat wij vinden dat u recht heeft op de voordelen van zonne-energie.

Baanbrekend

Sunpower gelooft dat er records zijn om te breken.

De meest avontuurlijke zonnepioniers kiezen voor SunPower®-technologie om hen te helpen ter land, ter zee en in de lucht wereldrecords te vestigen. Zoals in de ruimtevaart en de nieuwe nederlandse elektrische auto Lightyear.

Diezelfde innovatieve technologie is ook beschikbaar voor uw huis of uw bedrijf.

Vertrouwd door experts

Topbedrijven en experts in de hele wereld kiezen voor de technologie van SunPower-zonnepanelen.

Klanten van Sunpower vertrouwen op Sunpower, want zonne-energie doen zij er niet zomaar erbij. Zij gaan er voor 100% voor. Sunpower is trots op hun geschiedenis. Sinds 1985 hebben zij al meer dan 35 miljoen SunPowerzonnepanelen geïnstalleerd. Dat is vergelijkbaar met 17 miljoen auto's minder op de weg.

Sunpower heeft grootse plannen voor de toekomst. De technologie van SunPower heeft meer dan 900 patenten gekregen en dat komt omdat zij meer in R&D investeren dan enig ander bedrijf in zonne-energietechnologie op basis van siliconen.

Fundamenteel beter.

Met hun unieke ontwerp zijn SunPower Maxeon-zonnepanelen anders. En met meer dan 5 generaties cellen, 3,5 miljard cellen en meer dan 30 miljoen panelen leveren ze bewezen betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Conventionele zonnecellen verliezen na verloop van tijd vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Uit een recent onderzoek onder zonne-energiecentrales in de EU is gebleken dat 41% van de storingen in het veld werden veroorzaakt door problemen rond het paneel, zoals bruinverkleuring en celbreuken, PID, delaminatie en defecte backsheets. Het unieke ontwerp van Maxeon-zonnecellen voorkomt veel van deze storingsoorzaken van conventionele cellen. Uw SunPower-zonnepanelen blijven dus goed presteren, en u blijft besparen. Jaar in, jaar uit.

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur

Als de meest rendabele panelen in de zonne-energiebranche, genereren SunPower Maxeon-panelen meer energie op het beschikbare oppervlak op uw dak dan conventionele panelen. En panelen met een hoger rendement betekenen meer energie (en meer besparingen) in de loop der tijd.

Ongeëvenaard betrouwbaar

Investeer met vertrouwen, in de wetenschap dat SunPower Maxeon-panelen hun kwaliteit hebben bewezen. Bij veldtesten gedurende 8 jaar en met 800.000 panelen op 264 locaties vertoonden SunPower Maxeon-panelen de allerlaagste degradatie in de branche,en bleken ze bijna 4x betrouwbaarder dan conventionele panelen. Bovendien wordt elk paneel ondersteund door SunPower's Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen.

En meer betrouwbaarheid betekent meer besparingen.

Beter product, betere garantie

SunPower's Volledige Betrouwbaarheidsgarantie biedt 25 jaar garantie op vermogen, product en service voor residentiële en commerciële panelen van SunPower en is daarmee de meest uitgebreide garantie in de branche. Elk paneel is geproduceerd in de overtuiging dat het u jarenlang betrouwbaar meer energie en besparingen oplevert. Dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 35 miljoen SunPower-zonnepanelen over de hele wereld.

Toonaangevende duurzaamheid

Dankzij de gepatenteerde metalen dragers kunnen SunPower Maxeon-cellen buigen waar andere breken. Dat maakt dat ze zijn opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden. En SunPower Maxeon-panelen hebben hun waarde bewezen, met een verwachte gebruiksduur van 40 jaar en een retourpercentage van minder dan 0,005% op meer dan 15 miljoen verzonden en onderzochte panelen.

En meer duurzaamheid betekent meer besparingen.

 

Voledige betrouwbaarheids Garantie Sunpower van 25 jaar.

 

* De bewezen betrouwbaarheid van Sunpower panelen maakt de beste garantie van de sector mogelijk.

* Sunpower elimineerd de gebreken en lacunes in andere zonne-garanties om u het hoogste niveau van bescherming van uw investering te bieden.

* Sunpower staat achter elk paneel dat we verzenden naar huizen, bedrijven en energiecentrales over de hele wereld om u het vertrouwen te geven en uw energietoekomst veilig te stellen.