Subsidie mogelijk.

ISDE SUBSIDIE op de lucht-water warmtepompen van Toshiba.
De prijs van deze warmtepompen is afhankelijk van verschillende factoren dit is maatwerk hiervoor komen wij graag langs. 
Combineert u deze lucht-water warmtepompen met PV-zonnepanelen zou u energie neutraal kunnen zijn.
Het kabinet stimuleert energiebesparing zodat huiseigenaren goedkoop geld kunnen lenen, voor bijvoorbeeld deze warmtepompen en/of zonnepanelen.  

Klik hier voor meer informatie van RVO

Deze subsidies kunnen oplopen tot € 2.400,- 

De subsidie is makkelijker aan te vragen dan u denkt.

E.I.A belasting voordeel voor zakelijke klanten.
Investeren in energiezuinige systemen is milieubewust en verantwoord…, maar het moet wél betaalbaar blijven. De overheid geeft enkele subsidies die investeringen op dit gebied stimuleren. De energie-investeringsaftrek, bijvoorbeeld. Deze subsidie geeft zo’n 45,5 % korting op de aanschaf en installatie van energiezuinige luchtbehandelingapparatuur. Het criterium van 2021 is dat het systeem een COP-waarde hoger dan 4.4 moet hebben.

Ieder jaar voorziet de overheid een budget van ongeveer 160 miljoen euro om investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen te bevorderen. Ondernemers die belastingplichtig zijn, kunnen deze investeringen voor 45.5% aftrekken van de fiscale winst. Voor u betekent dit een aanzienlijk voordeel omdat, afhankelijk van de rechtsom van de organisatie, een belastingvoordeel ontstaat van ca. 11% tot bijna 23%. Onze Toshiba Estia lucht-water warmtepomp zijn ontwikkeld met een zeer hoog rendement, waardoor deze in aanmerking komt voor deze investeringsaftrek.