Smappee EV One, 
veilig thuis laden met zonne-energie.

Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Thuis laden met zonne-energie.

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. Dat is pas slim laden!

Veilig thuis laden zonder gesprongen zekeringen.

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor thuis laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Bekijk je laadproces en -kosten.

Wacht niet op je maandelijkse rekening om te ontdekken hoeveel thuis opladen je kost. De Smappee App en het Dashboard laten je in real-time weten hoeveel je laadt en wat het kost. Het is perfect mogelijk om gesplitste facturering toe te passen om de kosten van het laden aan je werkgever door te berekenen. Je ziet ook hoeveel zonne-energie je voor je laadsessie gebruikt hebt. Ontdek welke gegevens je van je EV Wall kunt verwachten in de Smappee App. Wil je nog meer inzicht? Integreer Smappee Infinity om je energieverbruik thuis te beheren.

Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk laden.

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: plug en laad en Swipe en laad. Voor Plug en laad steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden. Voor Swipe en laad sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden. Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt. 

Verdien geld aan je thuislaadstation.

Sta andere mensen toe bij jouw EV Wall op te laden en word betaald voor die laadsessies. Plak de bijgeleverde QR sticker op je EV Wall en meld je aan voor de Smappee-betaaldiensten om mensen te kunnen laten scannen en laden. Door de QR-code te scannen, openen ze de Smappee App en beginnen het betalingsproces. Smappee maakt dan periodiek het geld over naar je account. Zo simpel is het!

Brochure EV One