De voordelen van Q.ANTUM DUO Z

Qcells cellen stellen nieuwe normen: dankzij de nieuwe Q.ANTUM DUO Z Technology introduceren Qcells cellen een innovatieve cel-tot-celverbinding die geen tussenruimte tussen de afzonderlijke celrijen vereist. Fotovoltaïsche modules die zijn uitgerust met de Q.ANTUM DUO Z Technology bieden niet alleen indrukwekkende prestaties onder reële omstandigheden, maar ook uitstekende prestatiegaranties van 86 % na 25 jaar. U krijgt dus altijd meer prestaties tegen lagere kosten.

Opbrengst overdag met Q.ANTUM DUO Z technology

In principe is slechts één ding van belang: de hoeveelheid elektriciteit die dagelijks door uw fotovoltaïsche installatie wordt geproduceerd en gedurende het jaar wordt opgewekt, alsmede de kosten. Q.ANTUM optimaliseert de innovatieve en kosteneffectieve kristallijne siliciumtechnologie om u de beste prijs-prestatieverhouding te bieden. Het hoge rendement, gecombineerd met geoptimaliseerde rendementen in reële omstandigheden en hoge vermogensklassen, garandeert een winst voor uw bedrijf.

Meer opbrengst met minder zonnemodules

Met de nieuwe Q.ANTUM DUO Z Technology vult Qcells haar celtechnologie aan met een innovatieve methode van cel interconnectie die geen ruimte in de individuele celrijen vereist om maximale prestaties uit uw zonnesysteem te halen.
Q.ANTUM DUO Z verbetert ook de betrouwbaarheid van de module met Qcells Yield Security bestaande uit Anti PID, Anti LID / LeTID alsook Hot-Spot Proctect en TraQTM.

Het Q.ANTUM DUO Z effect

Hogere celdichtheid en dus betere prestaties. Door de kleinere afstand tussen de busbars en de extra rails kunnen de prestaties met 2 % worden verhoogd. Meer geleiderails resulteren in een geoptimaliseerde vermogensafgifte en dus minder weerstandsverliezen.

Efficiënt gebruik van de ruimte

Meer opbrengst met minder zonnemodules. Minder ruimte tussen de cellen maken meer zonnecellen in het paneel mogelijk, die op hun beurt meer elektriciteit opwekken en het rendement met 4 % verhogen.

Minder schaduwbreedte

Hogere prestaties dankzij ronde draden nieuwe ronde draadverbindingen, die smaller zijn dan soldeerlinten, verhogen
interne reflectie en vermindert schaduwvorming tot 75 %.