Klik op de logo's voor de brochures

Warmtepompen

Duurzaam wonen nu voor iedereen!!

In 2018 Subsidie duurzame energie.

Deze subsidie kan wel oplopen tot € 2.500,-

VERANTWOORDELIJKHEID VOOR MILIEU EN TOEKOMST

U hecht veel waarde aan comfort, zeker als het gaat om uw woning. Tegelijk doet u er alles aan om duurzaam te leven. Om energie te besparen. Daarom gebruikt u spaarlampen en heeft u een wasmachine met energielabel A. Misschien heeft u wel zonnepanelen op het dak en rijdt u in een elektrische auto. Is het dan niet gek dat u uw huis nog steeds volledig verwarmt met aardgas? Ontdek het nieuwe verwarmen en maak kennis met het meest duurzame alternatief voor de cv-ketel.

NIET MINDER MAAR ANDERS

Als het om fossiele brandstoffen als olie, steenkolen en aardgas gaat, weten we twee dingen zeker: ze veroorzaken zorgwekkende klimaatveranderingen en ze raken uitgeput. Het is dus hoog tijd om ook de manier waarop wij onze woningen verwarmen, te verduurzamen. Want zelfs de meest zuinige hr-ketel verbruikt onnodig veel gas. De warmtepomp een verwarmingsmethode die de warmte uit de buitenlucht haalt, zelfs als het buiten vriest (-20 graden). Uw gasverbruik en CO2-uitstoot gaan hierdoor met minimaal 100% omlaag! Terwijl u geniet van het comfort zoals u dat gewend bent van uw cv-ketel.


ISDE SUBSIDIE op onze warmtepompen.

De prijs van deze warmtepompen is afhankelijk van verschillende factoren dit is maatwerk.

Combineert u deze warmtepompen met PV-zonnepanelen zou u energie neutraal kunnen zijn.

Het kabinet stimuleert energiebesparing zodat huiseigenaren goedkoop geld kunnen lenen voor bijvoorbeeld deze warmtepompen en zonnepanelen.
Klik hier voor meer informatie

WIlt u een graag een vrijblijvende prijs opgaven en wat uw besparingen zal zijn dan kunt u contact opnemen met ons.


Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
RAC-16 tap-water_10279_600x450