Klik op de logo's voor de brochures

Uw zwembad verwarmen, het hele jaar door, zuinig en geruisloos ...?

Als u niet afhankelijk wilt zijn van de weersomstandigheden is de meest efficiënte manier om uw zwembad te verwarmen een Inverter-warmtepomp of een combinatie van PV-zonnecollectoren en een Inverter-warmtepomp.
Ook zonder zonneschijn is er voldoende energie uit de buitenlucht te onttrekken met een warmtepomp, zelfs bij -20 graden.
Dankzij de Inverter-warmtepomp  geniet u niet alleen van comfort en welzijn in uw zwembad, maar bespaart u tevens aanzienlijk op uw energiekosten.
 
Vergelijking opgenomen en afgegeven vermogen :
HR cv-ketel                       1 KW                       0,92 KW
Elektrisch element            1 KW                      1 KW
Warmtepomp                   1 KW                       3 KW tot 6 KW

Wij als installateur en zwembadspecialist kennen deze vraag als geen ander. Een zwembad verwarmen kost geld, vandaar dat we steeds meer streven naar verwarmingssystemen gebaseerd op warmtepomptechnologie.

De meeste zwembadwarmtepompen hebben echter nadelen:

  • ze zijn lawaaierig;
  • ze verwarmen pas vanaf buitentemperaturen vanaf 15°C;
  • ze volgen een verouderde technologie met relatief lage energiewinst.

Toshiba en LG hebben met deze warmtepompen een oplossing in huis. 

Geruisloze buitenunits en een breed werkingsgebied verhogen het comfort van de klant. Je kunt met deze warmtepomp zelfs bij vriestemperaturen zwemmen. Bovendien is dit warmtepompsysteem uitgerust met de nieuwste invertersturing waardoor het rendement aanzienlijk hoger ligt vergeleken met andere basissystemen. De energiebesparing voor de klant loopt dan al vlug op tot 40% per seizoen.

Onze Inverter-warmtepomp is dan ook niet te vergelijken met de warmtepompen die veelal op internet sites worden verkocht. Deze warmtepompen zijn ook vaak van Chinese makelij en zijn aan/uit-systemen. Inverter-systemen besparen al 50% ten opzichte van de aan/uit systemen.

 


Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
compass2