Comfortabel leven in een prettig binnenklimaat

 

In een aangename leefomgeving functioneren mensen beter, ze voelen zich prettiger en fitter. Want wie zich fit voelt, is productiever. Bedrijven, winkels en hotels hebben dat allang ontdekt. Ze zorgen ervoor dat hun medewerkers en bezoekers zich lekker voelen.

Ook u regelt thuis uw klimaat: verwarming aan in de winter, raam open in de zomer. En wordt het u te benauwd, dan haalt u de ventilator uit de kast. Allemaal klimaatbeheersing, maar wel een tikje primitief. En bovendien onvolledig. Want wat doet u tegen te droge of te vochtige lucht, of tegen tocht? Een juiste luchtvochtigheid is belangrijk voor uw comfortgevoel en voor uw gezondheid. In de vochtige, broeierige Nederlandse zomers is het gauw te klam. Papier bobbelt en schimmels ontstaan. Te droge lucht laat houten vloeren uitdrogen, deuren klemmen en u ademt minder prettig.

DSA heeft er veel ervaring mee om een optimaal binnenklimaat te creëren. Airconditioning bijvoorbeeld is een veel completer systeem dan de standaardverwarming en de afzuiginstallatie in de meeste huizen. Met een airco regelt u temperatuur, luchtstroom en luchtvochtigheid beter, nauwkeuriger, comfortabeler en gezonder. Airco zorgt voor schone en ontvochtigde lucht, gekoeld of verwarmd. Dit alles zonder tocht en lawaai.


Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
dsakantoor dsasleep dsaspel