Onderhoud airco/warmtepomp

Om de bedrijfszekerheid van uw installatie te bevorderen, de levensduur te verlengen en storingen te voorkomen, is onderhoud van groot belang. Een goed preventief onderhoudsprogramma zal uiteindelijk leiden tot besparing van kosten. U voldoet dan tevens aan de CFK-wetgeving, die voorschrijft om de installaties op een aantal essentiële punten jaarlijks te laten controleren.
Wij reinigen de verdamper met een stoomreiniger, door stoom te gebruiken doden wij de bacteriën en blazen de kleine openingen in de verdamper door. Wij spuiten daarna desinfecteermiddel in de verdamper om de achtergebleven bacteriën alsnog te doden. Na dat de verdamper schoon is brengen wij een speciale schuimlaag op de verdamper aan om de bacteriën- groei te verminderen.
Koeltechnisch kijken wij het systeem op koudemiddel lekkages na om dure reparaties te voorkomen. Hierdoor functioneert uw airconditioner bedrijfszeker. Wij reinigen de buitenunit met speciale schoonmaak middelen en behandelen deze ook met een soort wax om vervuiling en roest tegen te gaan.Kijk hieronder de film hoe wij uw airconditioning reinigen.


 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
dsaService dsawerk dsawerk2 DSC02557