Onderhoud

DSA is gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van uw installatie(s). Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor andere op service gerichte werkzaamheden, zoals de warmtebeeld meting van uw zonnestroom installatie of storingen aan uw zonnestroom / airco installatie.

Het is zeker belangrijk om goed onderhoud te laten uitvoeren aan uw installatie's, hiermee verlengd u de levensduur van uw installatie aanzienlijk. En bij zonnestroom installatie natuurlijk uw opbrengst.

DSA werkt met professionele apparatuur zoals stoomreinigers voor de airco systemen en voor de zonnepanelen hebben wij een speciale aanhanger met apparatuur die met Omgekeerd Osmosewater oftewel Reversed Osmosis werkt. Dit speciaal gezuiverd water zorgt ervoor dat uw zonnepanelen streeploos en vlekvrij opdrogen zonder enige beschadigen van de speciale coating van de zonnepanelen.

Wilt u weten of uw zonnepanelen 100% in orde zijn of heeft u twijfels dat uw huidige installateur alles volgens de regels heeft gemonteerd, dan kunt u ons in schakelen voor een Expertise (controle) aan uw installatie met een warmtebeeld camera om de zonnepanelen te controleren op tolerantie verschillen en mirco-cracks.

DSA Klimaat- & Energiebeheer is ook uw specialist in service & onderhoud van uw installatie(s), ook voor systemen die wij niet hebben gemonteerd kunt u ons hiervoor inschakelen.

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
oh airco 5 6