Klik op de logo's voor de brochures

Onderhoud

 

DSA werkt uitsluitend met topkwaliteit-producten. Niet alleen in apparatuur met topmerken zoals TOSHIBA en LG, ook alle snoeren, leidingen, filters, bevestigingsmiddelen en andere componenten zijn top. Daarnaast is DSA uiterst kritisch op de plaatsing en de wijze van aansluiten. Extra isolatie of bescherming op gevoelige plaatsen wordt standaard aangebracht.

Deze werkwijze heeft grote voordelen:
- De totale installatie is en blijft bedrijfszeker en minder gevoelig voor eventuele storingen.
- Alles is degelijk en volgens een vast plan geïnstalleerd waardoor eventuele service gemakkelijk is.
- Gebruik van topmerken garandeert dat onderdelen leverbaar blijven, ook na vele jaren.

Uiteraard is het verstandig om uw installatie regelmatig te laten onderhouden. Daarvoor bieden we u een contract aan, zodat u er zeker van bent dat uw installatie perfect blijft werken.

Wij reinigen en checken periodiek de installatie. Dat doen we met stoomreiniging, zodat alles fris en vrij van vervuilende stoffen of bacteriën blijft: uw garantie voor echt frisse lucht.

Op alle producten geldt volledige fabrieksgarantie. Mocht er na die garantieperiode toch iets niet meer naar behoren functioneren, dan verhelpen wij dat snel en deskundig.

Kortom: voor DSA houdt het niet op als uw installatie is opgeleverd. Wij zijn graag beschikbaar voor nazorg, waardoor u blijft genieten van uw installatie.

Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
dsaService dsawerk dsawerk2 DSC02557