Klik op het logo voor de brochures

Montage systeem TRITEC

Schuin dak


De installatie van de panelen wordt zo gemonteerd dat er een kruisframe gemaakt wordt van profielen waar de panelen in rusten. De profielen worden geleverd in het zwart, zodat alles één geheel is.

De zonnepanelen worden niet meer bevestigd met schroeven, maar in het frame geschoven. Hierdoor krijgt het geheel een mooi uiterlijk zonder lelijke profielen die uitsteken. (Wat vaak wel gebeurt !) Doordat de panelen niet meer opgesloten worden door de montageschroeven, voorkomen we beschadigingen aan de zonnepanelen als het materiaal uitzet (microcracks). De panelen worden tegen elkaar geschoven, zodat het één geheel is zonder tussen ruimten.

De dakhaken worden NIET zoals bij Click-fit aan de panlatten bevestigd, maar op de tengels en de dakconstructie!!. Hoe wij dit doen, is als volgt :
Wij plaatsen een underlayment plank van 15 cm breed over de gehele breedte van het dak. Deze plank wordt bevestigd met schroeven aan de tengels en dakconstructie. Hiermee maken wij een sterke constructie.  

De hele installatie wordt hierdoor aan het huis bevestigd en niet aan de ZWAKSTE schakel nl. de panlat. In de loop der jaren kan de pan gaan breken, omdat er op één punt te veel druk op de pan wordt uitgeoefend door de dakhaak. Hierdoor BREEKT hij. Als dit gebeurt, kan de hele installatie van het dak af om de pannen te vervangen.

De Zwitserse zonne-energiespecialist TRITEC levert complete pv-systemen van de allerbeste kwaliteit. TRITEC heeft vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en kent partnerbedrijven in heel Europa. TRITEC is een synoniem voor duurzame kwaliteit van zonnepanelen. Als fabrikant is TRITEC bovendien actief in montagesystemen en meettechnologie. TRITEC hecht veel waarde aan de hoge kwaliteit van producten. In het assortiment zijn enkel merkproducten van gerenommeerde fabrikanten opgenomen.

De kwaliteit van TRITEC montagesystemen TRI-STAND, TRI-VENT en TRI-ROOF is TÜV-gekeurd: bij mechanische stress-tests volgens IEC 61215 wordt aangetoond dat montagesysteem en modules zuigladingen van 2.400 Pa en drukbelasting tot 5400 Pa zonder schade kunnen doorstaan.

Zie onderstaande foto.
De installatie ligt vlak en geen verschillende hoogte verschillen. Uw dak is nooit helemaal vlak; in de loop der jaren verzakt het dak. De panelen volgen deze verzakking. 
Met het montage systeem van Tritec heeft u hier geen last van.
 


 

Plat dak systeem


De TRITEC PMT platte dak systeem wordt gekenmerkt door de kortste installatietijd en hoge stabiliteit. De innovatieve klik-technologie zorgt voor een snelle bouw, en de korte klik componenten vergemakkelijken hanteren tijdens de installatie. Bovendien bieden ze de benodigde maat voor de positie van de afzonderlijke componenten. Voor de gehele installatie, zijn geen scherpe kleine onderdelen gebruikt, zoals boren schroeven. Ook dankzij de no-boor montage, zal er geen scherpe metalen spaanders of aanmeldingen, waarvan de delicate dakbedekking kunnen beschadigen. Door de extra brede ondersteuning van de onderste rails zal de dakbedekking (isolatie) niet beschadigen, De kubus en de basis versterkt door multifunctionele kruis versteviging aan de stabiliteit van het systeem te maximaliseren.
• Zeer weinig aantal componenten.
• Dak verbinding zonder dak penetratie.
• Innovatieve klik technologie.
• Beheersbaar en handige onderdelen voor een eenvoudige en snelle afhandeling bij de installatie.
• De solarkabels kunnen mooi weggewerkt worden in de daarvoor bestaande kabel goot in het basis profiel.

Stabiliteit en veiligheid
• Optimale gewichtsverdeling en introductie door middel van een 150 mm breed steunvlak van de basisstructuur voor de dakbedekking.
• voor gemonteerde sandwich-type overkapping mat (11 mm) bevestigd aan het systeem om het dak te beschermen en te beschermen tegen weekmakers.
• Open dak drainage volgens DIN 1986-100 door middel van gedeeltelijk toegepaste 11-mm dikke beschermende gebouw mat.
• Geoptimaliseerd achterzijde ventilatie voor maximale energie-opbrengst
• Geen krachtoverbrenging via de PV module in de lengterichting en / of dwarsrichting
• Ballast reductie dankzij aerodynamisch geoptimaliseerde constructie en de uitvoering van de meest recente onderzoeksresultaten van het systeem en de ballast design software
• Getest door het onafhankelijk instituut voor industriële aerodynamica in de grenslaag windtunnel volgens de Duitse en Amerikaanse normen (in overeenstemming met de ASCE 7-05, ASCE 7-10 en SEAOC PV

Klik hier voor een 3D impressie.Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
DSC02508 DSC02540 DSC_0096 DSC_0101