Klik op het logo voor de brochures

Montage van een zonnestroom installatie

Montage van uw zonnestroom installatie.

De belangrijkste factor voor de veiligheid is de manier waarop uw systeem gemonteerd of geplaatst wordt. De kwaliteitsverschillen en afwerking zijn op dit gebied erg groot en de meeste problemen ontstaan doordat de monteurs verkeerd monteren. DSA Klimaat- & Energiebeheer maakt van uw zonne-stroominstallatie een mooie zegel op uw dak, wij laten geen profielen uitsteken !! (Dit gebeurt nog veel te veel.) Wij vinden dat de zonnestroominstallatie een toevoeging (meerwaarde) voor uw huis moet zijn. U kunt ons werk bekijken op Facebook; u hebt ervoor geen account nodig. Voor het veilig monteren van de zonnepanelen en omvormers zijn specifieke kennis, ervaring en veiligheidsmiddelen nodig. DSA Klimaat- & Energiebeheer heeft goed opgeleid personeel en werkt veilig met valbeveiliging, valbruggen en goedgekeurd materiaal. Ons speciaal ontwikkeld calculatieprogramma rekent exact uit wat de windbelasting op uw postcode is, zodat wij exact weten hoeveel ballast of beugels gemonteerd moeten worden. DSA Klimaat- & Energiebeheer zorgt ervoor dat uw installatie ook bij hoge windbelasting nog op dak blijft liggen.

Energie-opbrengst van uw zonnestroominstallatie.

Voor de configuratie van het zonnestroom systeem is de nodige expertise vereist. De omvormer moet passen bij het aantal panelen; de configuratie en de bedrading moeten correct worden aangesloten (geen lussen op dak vanwege gevaar bij onweer). Als dit niet goed gebeurt, dan kunnen de omvormers kapot gaan. Ook kan de opbrengst van uw zonnestroom systeem veel lager uitvallen dan volgens de specificaties mogelijk is. DSA Klimaat- & Energiebeheer
 ontwerpt en installeert het complete zonnestroomsysteem zodat het optimaal presteert. Ons calculatieprogramma rekent exact uit, wat de opbrengst van uw zonnestroominstallatie is volgens het aantal zonlichturen op uw postcode. 
Ook bewaakt DSA Klimaat- & energiebeheer de installatie op afstand. Als de omvormer een storing heeft geeft deze dit aan ons door via email. 

Montage volgens certificering NEN1010

Uw zonnestroomsysteem moet op uw meterkast worden aangesloten. Hiervoor is het wettelijk verplicht om een nieuwe groep aan te leggen waarop uw systeem aangesloten wordt. Ook moet het vermogen van uw systeem en de afzekering van uw meterkast goed op elkaar zijn afgestemd om overbelasting te voorkomen. Zo moet er verplicht bij de omvormer een werkschakelaar zitten, zodat er veilig gewerkt kan worden, en bij calamiteiten snel de installatie uitgezet kan worden.Wij plaasten ook de verplichte informatiestickers op de omvormer en op de automaat in de meterkast. 

Klik hier voor een aantal foto's van onze installatie's ( Op Facebook staan er nog veel meer (geen account nodig)

Bijkijk onze montage film.

 
 

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
DSC02523 DSC02560 DSC02532 DSC02548