Klik op het logo voor de brochures

Zonnepanelen LG


     

Kwaliteit.

Het is waar - op het eerste gezicht ziet u van buitenaf nauwelijks het verschil tussen de moderne verschillende zonnepanelen. Daarom zijn de "innerlijke waarden" - dat wil zeggen: de kwaliteit van het materiaal, de verwerking van de producten en het concurrentievermogen van de fabrikant - heel erg belangrijk. Als een zonnepaneel van inferieure kwaliteit is, dan heeft dit gevolgen voor de duurzaamheid ervan en de mate van efficiëntie om elektriciteit op te wekken; en dat alles heeft weer een drastische invloed op de economische efficiëntie van uw zonne-installatie als geheel. De zonnepanelen van LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - gegarandeerd door één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld.

Garantie LG

In aanvulling op de kwaliteit van een zonnepaneel, is de prestatie de doorslaggevende factor bij de waarborg op het rendement van uw investering in zonne-energie. Met onze testen die de IEC-normen overschrijden, zorgen we ervoor dat onze panelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen als ze de productie verlaten. U kunt dus rekenen op high-performance panelen, waarvoor we een uitgebreide prestatiegarantie van 25 jaar geven en 25 jaar product garantie. 
Waarom doen we dit? En waarom kunt u erop vertrouwen? Als een wereldwijd, financieel sterk bedrijf, is LG één van de belangrijkste marktleiders en zal ook de komende jaren een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten. Bovendien met onze tests die de IEC-normen overschrijden, zorgen we ervoor dat onze panelen terdege zijn getest als ze de productie verlaten. 
 Kwaliteit LG Zonnepanelen
 
 


 
Klik hier onder voor de mini website voor produktie films van LG Solar
en meer uitleg hoe een LG Solar zonnepaneel wordt gemaakt.


Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
IMG_00020 IMG_00215 IMG_00019_00001 IMG_0160