Laadpalen

Met een elektrische laadstation voor uw auto thuis of bij uw werk zorgt ervoor dat u minder afhankelijk bent van de laadpalen langs de weg. Het kopen van zo’n laadpunt voor thuislocatie is geen alledaagse bezigheid. Het is de juiste investering waar u nog lang gebruik kan maken. Ondanks het groeiende bereik bij de elektrische auto’s kan een laadpunt op thuislocatie uw leven vermakelijken. Hierdoor bent u elke ochtend verzekerd met volle accu.

Wij werken met de volgende merken.

EVBox is de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en biedt goede en robuuste oplossingen voor thuislocaties en bedrijfslocaties.

NewMotion (onderdeel van Shell) is sinds 2009 als belangrijke speler actief en levert laadpalen met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. We maken slimme oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met uitstekend design en de communicatie tussen auto en lader via gebruiksvriendelijke apps beheren.

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
1 2 3