Compleet klimaatbeheer

 

DSA levert en installeert airconditioningssystemen, warmtepompen en zonnepanelen. Hiermee controleert en reguleert u uw binnenklimaat op een duurzame en verantwoorde manier. Wij leveren uitsluitend producten van A-merken. Zo staan we garant voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

In onze showroom ziet (en hoort) u al onze producten in werking en u ervaart de verschillen hiervan, terwijl ze verwarmen of koelen. Wij hebben ook de zonnepanelen opgesteld staan met de bijbehorende omvormers. Wilt u een bezoek aan ons brengen? Maak dan een afspraak. Wij adviseren u dan gericht en demonstreren de apparatuur in alle rust. Naast kennis van apparatuur en montage, kennen we ook het energieverbruik en de actuele subsidiemogelijkheden. Wellicht wilt u bij de aanschaf van specifieke apparatuur of zonnepanelen profiteren van een overheidsbijdrage? Wij informeren u graag hierover.

DSA heeft een ruime ervaring. Wij het verlenen ook service aan andere koeltechnische bedrijven. Als u een extra hulp nodig heeft in uw organisatie of wanneer er niet voldoende kennis beschikbaar is, kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
dsaMobile dsaLeiding dsazonnestroom2