Goedendag u zult wel denken alweer een informatieavond die kennen we nu wel !!

Dit is wat wij elke keer horen maar geloof ons deze informatie avonden gaan niet over waarom zonnepanelen aanschaffen of wat een geweldig goede belegging het kan zijn, dat weten we wel. Maar wat weten we niet? We zien door de bomen het bos niet meer. Wat is nu goed en wat is nu slecht?
Er zijn momenteel veel cowboys op de markt die even snel een graantje mee willen pikken en beloven u van alles.

DSA is een expert in de kwaliteit van zonnepanelen omdat wij ook keuringen (expertise) doen aan installaties. Daarbij zien we te veel slecht werkende en slecht gemonteerde zonnepanelen die een korte levensduur hebben, met de daarbij behorende teleurstellingen van de kostbare investeringen. Wij geven op onze informatie avonden u de middelen mee die u zelf kunt toe passen bij het kiezen voor kwaliteit en laten de verschillen hier dan ook zien.
Waar moeten zonnepanelen aan voldoen (de TUV en de IEC normen) Deze normen zijn niet voor een lange tijd!! Wij gaan dit onderbouwen en u laten zien dat het belangrijk is dat u kiest voor kwaliteit, maar wat is kwaliteit.!!
Wij kunnen u veel laten zien aan de panelen zodat u ook ziet dat er echt veel verschil zit tussen de goedkopere (Chinese) panelen en de echte kwaliteits panelen. Wij hebben in onze showroom al diverse kapotte panelen staan van bekende chinese merken die veel verkocht worden in nederland die nog maar 4 jaar oud zijn.
Er zit veel verschil in de montage van de panelen op het dak. U kunt kiezen voor een goedkopere manier om de panelen op dak te monteren maar u kunt daardoor in de toekomst veel herstel kosten krijgen en dan veel duurder uit zijn uiteindelijk.
Er zit ook veel verschil in de omvormer, kwaliteit en functie verschillen.

Wij laten u zien dat u toch meer te weten krijgt over de installatie van zonnepanelen.

De reactie van onze klanten is vaak: Dit wist ik echt niet!!!

U kunt onze informatie avonden zien als een kleine cursus in de zonnestroom installaties.

Natuurlijk kunt u ook een extra informatieavond aanvragen als u met meerdere personen tegelijk informatie wilt ontvangen. U bent dan van harte welkom in onze showroom!

Donderdag 16 Juli is er weer een informatieavond. 

Klik hier voor uw aanmelding of voor andere datums.

Tot ziens op één van onze informatieavonden.
 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
DSC02149 info avond 3 info avond 3 2