DSA Klimaat- & Energiebeheer Excellent partner van:


Wij zijn trots u te melden dat het harde werken is beloond. Onze bedrijfsvisie is dat DSA voor kwaliteit en service gaat. het is nu dan ook gebleken dat wij nu Business partners zijn van Toshiba en LG Solar. Er zijn maar enkele installateurs met deze speciale partner overeenkomst.De aanstelling van Business Partners geschiedt op basis van kwalitatieve en kwantitatieve criteria met betrekking tot kwaliteit en deskundigheid. De Official TOSHIBA Business Partners staan garant voor zekerheid in kwaliteit en service en zijn in staat om voor elke situatie een airconditioning­systeem te ontwerpen, te installeren en volgens de nieuwste inzichten en voorschriften te onderhouden. Er zijn 54 business partners in Nederland en DSA behoord bij deze exclusieve professionele installateurs.
DSA Klimaat- & Energiebeheer is door LG Solar verkozen tot één van de 10 LG Solar Pro partners in Nederland en tekent de partnerovereenkomst met LG Solar. LG Solar is onderdeel van LG Electronics, een wereldwijde, financieel sterke onderneming met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

DSA is verheugd door LG Solar te zijn uitgekozen als professioneel partner en ziet het ook als een stuk erkenning als innovatief bedrijf in de Solar business.

DSA zijn ook zeer trots u te melden dat DSA Klimaat- & Energiebeheer de LG Award heeft gewonnen omdat wij in 2014 de meeste LG zonnepanelen heeft verkocht van de Pro solar installateurs Nederland en Duitsland.


 
 
 


 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
site2 Auto 1 Auto 2 auto 3