DSA Klimaat- & Energiebeheer vaste leverancier van Centerparcs Nederland / Belgie

DSA Klimaat- & Energiebeheer is door Center Parcs uitgekozen als vaste leverancier voor het onderhouden en vernieuwen van alle airconditioners op de Center Parcs parken in Nederland en België. 

Na een uitgebreide selectie procedure van Center Parcs is DSA Klimaat- & Energiebeheer gekozen tot nieuwe partner. Mede doorslaggevend waren het specialisme, de deskundigheid (kwaliteit) en het meedenken in oplossingen van DSA Klimaat- & Energiebeheer. DSA Klimaat- & Energiebeheer heeft een onderscheidende manier van werken gericht op netheid, afwerking en comfort.
DSA Klimaat- & Energiebeheer werkt samen met het merk Toshiba Airconditioners. Zij zullen er gezamenlijk voor zorgen dat Center Parcs onbezorgd kan genieten van de goede kwaliteit en service van zowel Toshiba Airconditioners als van DSA Klimaat- & Energiebeheer. Beide staan voor goede serviceverlening en topkwaliteit! Dit geldt ook voor de montages die DSA Klimaat- & Energiebeheer verzorgt.
Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en degelijke materialen die van hoge kwaliteit zijn, zodat de installaties duurzaam gebouwd kunnen worden om jarenlang en probleemloos mee te gaan.

 

 
 

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
site2 Auto 1 Auto 2 auto 3