Klik op de logo's voor de brochures

Airconditioning

 

Steeds meer mensen ontdekken het comfort van airconditioning. Op het werk, in de auto en thuis. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder - zelfs niet in de winter. Met airco zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand, het hele jaar door. Aangenaam koel op warme zomerdagen en behaaglijk warm in de gure wintertijd. En altijd schone, frisse lucht. En dat allemaal met een compact apparaat, dat tegenwoordig ook nog fraai ontworpen en fluisterstil is.

Op het werk.
Niet voor niets stelt de Arbo-wetgeving hoge eisen aan het binnenklimaat. Uw medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. In moderne gebouwen kan vaak niet eens een raam open. Een aircosysteem is dan een verantwoorde investering.

Thuis.
Met airco stijgt uw wooncomfort enorm, overdag, 's avonds en 's nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp, kan in het voor- en naseizoen voortaan de verwarming uit. Dan heeft u ook nog eens lagere stookkosten. En als u kiest voor 'Daiseikai units' van Toshiba, dan wordt uw ruimte en ook nog de lucht gereinigd en ververst. (Sigarettenlucht wordt bijvoorbeeld in +/- 10 minuten afgebroken.)

Meer weten?
Belt u ons gerust voor een afspraak in onze showroom. Daar demonstreren we u alles en geven u een gericht advies.

Profiteer nu van onze hele scherpe pallet prijzen neem contact met ons op voor meer informatie.Bekijk het airconditioning assortiment
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
dsaShop dsaHoog airco-1