Zonnepanelen van LG.

    

Kwaliteit.
Zonnepanelen zijn zo ontworpen dat ze prima tegen warmte, regen of sneeuw kunnen. In feite gaan de betere zonnepanelen vaak maximaal 50 jaar of zelfs langer mee, onder alle denkbare normale weersomstandigheden. Het is best mogelijk dat u ze voor die tijd al wilt vervangen, omdat alle zonnepanelen na verloop van tijd minder gaan presteren. Maar geen zorgen, want dit degradatieproces verloopt bij LG Solar uitermate traag. Daarom krijgt u ook 25 jaar opbrengst garantie van 90,1% van LG Solar.
Het is waar - op het eerste gezicht ziet u van buitenaf nauwelijks het verschil tussen de moderne verschillende zonnepanelen. Daarom zijn de "innerlijke waarden" - dat wil zeggen: De kwaliteit van het materiaal, de verwerking van de producten en het concurrentievermogen van de fabrikant - heel erg belangrijk. Als een zonnepaneel van inferieure kwaliteit is, dan heeft dit gevolgen voor de duurzaamheid ervan en de mate van efficiëntie om elektriciteit op te wekken. En dat alles heeft weer een drastische invloed op de economische efficiëntie van uw zonne-installatie als geheel. De zonnepanelen van LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - gegarandeerd door één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld.

Garantie LG.
In aanvulling op de kwaliteit van een zonnepaneel, is de prestatie de doorslaggevende factor bij de waarborg op het rendement van uw investering in zonne-energie. Met testen die de IEC-normen overschrijden, zorgen ze ervoor dat de panelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen als ze de productie verlaten. U kunt dus rekenen op high-performance panelen, waarvoor LG een uitgebreide prestatiegarantie van 25 jaar (90,1%) geven en 25 jaar product garantie. 
Waarom doen ze dit? En waarom kunt u erop vertrouwen? Als een wereldwijd, financieel sterk bedrijf, is LG één van de belangrijkste marktleiders en zal ook de komende jaren een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten.