U zult wel denken: Alweer een informatieavond? 

Deze informatie avonden gaan niet over waarom u zonnepanelen aan zou moeten schaffen, of wat een geweldig goede belegging het kan zijn, dat weten we wel. Maar wat weten we niet? We zien door de bomen het bos niet meer. Wat is nu goed en wat is nu slecht?
Er zijn momenteel veel cowboys op de markt die even snel een graantje mee willen pikken en beloven u van alles.

DSA is een expert in de kwaliteit van zonnepanelen omdat wij ook keuringen (expertise) doen aan installaties. Daarbij zien we te veel slecht werkende en slecht gemonteerde zonnepanelen, die hierdoor een kortere levensduur hebben, met de daarbij behorende teleurstellingen van de kostbare investeringen. Wij geven u op onze informatie avonden de middelen mee die u zelf kunt toe passen bij het kiezen voor kwaliteit en laten u de verschillen hier ook zien.
Op deze avond laten wij u zien dat het belangrijk is dat u kiest voor kwaliteit. Maar wat is kwaliteit? Op de informatieavond kunt u de kwaliteitsverschillen zien van de panelen, zodat u ook ziet dat er echt veel verschil zit tussen de goedkopere (Chinese) panelen, en de echte kwaliteits panelen. Wij hebben in onze showroom diverse (kapotte) panelen staan, van bekende Chinese merken die veel verkocht worden in Nederland en nog maar een paar jaar oud zijn.
Er zit veel verschil in de montage van de panelen op het dak. U kunt kiezen voor een goedkopere manier om de panelen op dak te monteren maar u kunt daardoor veel duurder uit zijn uiteindelijk.
Er zit ook veel verschil in de kwaliteit en veiligheid van de omvormers.

De reactie van onze klanten is vaak: 'Dit wist ik echt niet!'

U kunt onze informatie avonden zien als een kleine cursus in zonnestroom installaties.

Natuurlijk kunt u ook een extra informatieavond aanvragen als u met meerdere personen tegelijk informatie wilt ontvangen.

U bent dan van harte welkom in onze showroom!

De volgende informatieavond is op Donderdag 12 Oktober 2023 om 19:00 uur. 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Tot ziens op één van onze informatieavonden.

 

 

Schrijf u in

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich direct aanmelden voor een van de informatieavonden.