Klik op de logo's voor de brochures

Warmtepompen

Duurzaam wonen nu voor iedereen!!

In 2018 Subsidie duurzame energie.

Deze subsidie kan wel oplopen tot € 2.500,-

VERANTWOORDELIJKHEID VOOR MILIEU EN TOEKOMST

U hecht veel waarde aan comfort, zeker als het gaat om uw woning. Tegelijk doet u er alles aan om duurzaam te leven. Om energie te besparen. Daarom gebruikt u spaarlampen en heeft u een wasmachine met energielabel A. Misschien heeft u wel zonnepanelen op het dak en rijdt u in een elektrische auto. Is het dan niet gek dat u uw huis nog steeds volledig verwarmt met aardgas? Ontdek het nieuwe verwarmen en maak kennis met het meest duurzame alternatief voor de cv-ketel.

NIET MINDER MAAR ANDERS

Als het om fossiele brandstoffen als olie, steenkolen en aardgas gaat, weten we twee dingen zeker: ze veroorzaken zorgwekkende klimaatveranderingen en ze raken uitgeput. Het is dus hoog tijd om ook de manier waarop wij onze woningen verwarmen, te verduurzamen. Want zelfs de meest zuinige hr-ketel verbruikt onnodig veel gas. Daikin introduceert daarom het nieuwe verwarmen. Een verwarmingsmethode die de warmte voor een groot deel uit de buitenlucht haalt, zelfs als het buiten vriest. Uw gasverbruik en CO2-uitstoot gaan hierdoor met minimaal 50% omlaag! Terwijl u geniet van het comfort zoals u dat gewend bent van uw cv-ketel.

VOORDELEN

50% MINDER CO2-UITSTOOT, 50% MINDER GASVERBRUIK

De kracht van de Daikin Intergas Hybride is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen (deze worden in de warmtepomp ingegeven ) en uw warmtebehoefte kiest het systeem altijd de meest zuinige werkingscombinatie: warmtepomp, hr-ketel of beiden.

ONBEPERKT EN ROYAAL WARM TAPWATER

Het water voor bij voorbeeld uw douche of bad wordt verwarmd door de hr-ketel van Intergas, Nederlands meest gekozen cv-ketel. Door de speciale, dubbele warmtewisselaar levert deze ketel een rendementsverbetering van circa 30% in vergelijking met traditionele cv-ketels. Terwijl u geniet van onbeperkt en royaal warm tapwater (tapklasse CW5). Dankzij het hybride principe kan, wanneer ruimteverwarming wordt geleverd door de warmtepomp, gelijktijdig warm tapwater worden geleverd door de hr-ketel. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal comfort.

IDEAAL VOOR RENOVATIE

De Daikin Intergas Hybride is geschikt voor alle warmtebehoeften tot 36 kW. Bovendien kan de hr-ketel zonder de warmtepomp worden geïnstalleerd. Dit om het verwarmingsproces snel te kunnen opstarten en daarmee te voorkomen dat u in de kou komt te zitten als uw bestaande cv-ketel defect is. Het installeren van de warmtepomp kan dan later plaatsvinden.

Wilt u helemaal van het gasverbruik af dan zijn er ook volledige lucht-water pompen die geen gas meer verbuiken. (wilt meer informatie neem dan contact met ons op).

Mocht u nu een CV installatie hebben die nog niet aan vervanging toe is dan kunnen wij toch een hybride warmtepomp van uw huidige CV installatie maken zodat u toch kunt besparen met de Techneco Elga. (met Toshiba buitenunit)

ISDE SUBSIDIE op onze warmtepompen.


De prijs van deze warmtepompen is afhankelijk van verschillende factoren dit is maatwerk.

Combineert u deze warmtepompen met PV-zonnepanelen zou u energie neutraal kunnen zijn.

Het kabinet stimuleert energiebesparing zodat huiseigenaren goedkoop geld kunnen lenen voor bijvoorbeeld deze warmtepompen en zonnepanelen.
Klik hier voor meer informatie

WIlt u een graag een vrijblijvende prijs opgaven en wat uw besparingen zal zijn dan kunt u contact opnemen met ons.

Klik op de link voor onze mini website www.hybridecvketel.nl


Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
RAC-16 tap-water_10279_600x450