Klik op het logo voor de brochures

Duitse TOP kwaliteit 35 jaar ervaring

Waarvoor staat SolarWorld? Wat beweegt ons?

 


En welke waarden hebben wij? Op deze vragen is maar een antwoord mogelijk: Wij bouwen nu al aan de zonne-energie wereld van morgen.
Al 35 jaar lang engageert SolarWorld zich voor een duurzame energievoorziening. Wij zijn ervan overtuigd dat energievoorziening in harmonie met de eisen van de mens, maar ook met het milieu moet functioneren. Om juist dat te realiseren, produceren wij topkwaliteit: zonnepanelen en zonne-energiesystemen in Duitsland. In onze productie en voor al onze producten is kwaliteit de doorslaggevende factor. Want het streven naar de beste kwaliteit is bepalend voor ons handelen. Voor ons is dat vanzelfsprekend en het vormt de pijler van ons succes. De kwaliteit van SolarWorld maakt niet alleen onze zonnepanelen sterk. Ze zorgt ook voor het doorslaggevende verschil voor onze klanten, want alleen de beste zonne-energie-installatie is de beste geldbelegging.

Voor zonne-energie-installaties geldt hetzelfde als voor elke andere investering: alleen als u in kwaliteit investeert, kunt u op gewaarborgde opbrengsten rekenen
.

De kwaliteit van SolarWorld betekent dat bij ons alles uit een hand komt. Wij verzorgen alle stappen van de toegevoegde waardeketen, van het uitgangsmateriaal silicium, de productie van de wafer, zonnecel tot het zonnepaneel en het op maat gemaakte systeembouwpakket. Dat is een van de sleutels van onze allesomvattende kwaliteitswaarborg.

Wij kiezen voor Duitse kwaliteitsnormen en een uniform kwaliteitssysteem. In onze productie en in alle productiefases vindt na elke afzonderlijke productiestap een uitvoerige kwaliteitscontrole plaats. Voordat wij een zonnepaneel afleveren, wordt het grondig gecontroleerd.
De kwaliteit van SolarWorld betekent dat wij altijd net dat doorslaggevende stapje extra zetten. In ons testlaboratorium voor zonnepanelen controleren wij onze producten en materialen aanzienlijk intensiever en grondiger dan de internationale normen voorschrijven. Elke afzonderlijke test helpt ons de kwaliteit van onze zonnepanelen verder te verbeteren. Zo zorgen wij ervoor dat uitsluitend producten van topkwaliteit onze fabrieken verlaten. Met knowhow en passie produceren wij topkwaliteit in Duitsland en perfectioneren wij dag in, dag uit de kwaliteit en de efficientie van onze producten. Daaraan werken alle vestigingsplaatsen, alle afdelingen en alle medewerkers van SolarWorld AG met veel engagement en verantwoordelijkheidsbesef mee.
Voor onze klanten betekent de kwaliteit van SolarWorld uitstekende opbrengsten, permanent krachtige producten en dus een veilige en duurzame investering.

Voor u doen we er nog een paar certificaten bij:


Wij beloven onze klanten niets wat we niet kunnen nakomen. Daarom behoort SolarWorld tot de weinige fabrikanten die met het Power Controlled-certificaat van TUV Rheinland zijn onderscheiden. Het keurmerk “Power Controlled” garandeert dat de opgegeven vermogens van onze zonnepanelen worden nageleefd en regelmatig door onafhankelijke keuringsinstanties worden bewaakt. Onze zonnepanelen leveren dus altijd het vermogen – of zelfs meer – dat wij onze klanten beloven.
TUV Rheinland controleert en ijkt jaarlijks lichtsterkte, spectrum en homogeniteit van de flashers in de productie van SolarWorld. Met een flitssimulator, de zogenaamde flasher, wordt het prestatievermogen van de zonnepanelen gemeten. Voor consumenten en investeerders betekent het gecontroleerde vermogen van de panelen van SolarWorld dat hun investering en de geplande opbrengst zijn veilig gesteld.

Het vermogen van onze zonnepanelen vertoont een meettolerantie van slechts 0,2 procent, terug te voeren op de externe en onafhankelijke keuring door TUV Rheinland. Het is dus zo precies opgegeven als bij geen enkele andere fabrikant. Voor onze klanten betekent dit dat ze op een betrouwbaar systeemvermogen van hun zonne-energieinstallatie en daardoor op hun rendement kunnen bouwen. Krachtcontrole door TÜV Rheinland Met zouthoudende atmosferen kunnen onze zonnepanelen uitstekend overweg. De zonnepanelen doorstonden met succes de zoutneveltest conform DIN EN 61710 en voldoen daarbij aan alle eisen. Voor installaties in maritiem klimaat zijn ze dus uitstekend geschikt. Dat betekent natuurlijk ook dat ze in de wintermaanden de door strooizout ontstane zouthoudende lucht verdragen. Bestendigheid tegen zoutnevel.
Onze zonnepanelen zijn uitstekend geschikt voor langdurig gebruik in de landbouw. Dat attesteren de Deutsche Landwirftschafts-Gesellschaft (DLG) en ook TUV Rheinland SolarWorld AG met hun keurmerk. In de laboratoriumtest van DLG wordt gecontroleerd of een zonnepaneel bestand is tegen de invloeden van ammoniakhoudende stallucht gedurende een gebruiksperiode van 20 jaar. Daarbij worden landbouwomstandigheden met betrekking tot temperatuur, luchtvochtigheid en ammoniakconcentratie gesimuleerd. Onze zonnepanelen bewijzen een zeer goede bestendigheid tegen ammoniak.
 
Klik op onderstaande Film logo voor de mini website met produktfilms van Solarworld en hoe een paneel van Solarworld.
 
 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
IMG_00044 IMG_0065 DSC02198-1 IMG_0166 IMG_0119 IMG_0130 IMG_00033 IMG_00032 p1030444