Klik op de logo's voor de brochures

Bespaar ook 50% op uw gas nota!!


VERANTWOORDELIJKHEID VOOR MILIEU EN TOEKOMST 
 
U hecht veel waarde aan comfort, zeker als het gaat om uw woning. Tegelijk doet u er alles aan om duurzaam te leven. Om energie te besparen. Daarom gebruikt u spaarlampen en heeft u een wasmachine met energielabel A. Misschien heeft u wel zonnepanelen op het dak en rijdt u in een elektrische auto. Is het dan niet gek dat u uw huis nog steeds volledig verwarmt met aardgas? Ontdek het nieuwe verwarmen en maak kennis met het meest duurzame alternatief voor de cv-ketel.
 
NIET MINDER MAAR ANDERS 
 
Als het om fossiele brandstoffen als olie, steenkolen en aardgas gaat, weten we twee dingen zeker: ze veroorzaken zorgwekkende klimaatveranderingen en ze raken uitgeput. Het is dus hoog tijd om ook de manier waarop wij onze woningen verwarmen, te verduurzamen. Want zelfs de meest zuinige hr-ketel verbruikt onnodig veel gas. Daikin introduceert daarom het nieuwe verwarmen. Een verwarmingsmethode die de warmte voor een groot deel uit de buitenlucht haalt, zelfs als het buiten vriest. Uw gasverbruik en CO2-uitstoot gaan hierdoor met minimaal 50% omlaag! Terwijl u geniet van het comfort zoals u dat gewend bent van uw cv-ketel. 
 
VOORDELEN
 
50% MINDER CO2-UITSTOOT, 50% MINDER GASVERBRUIK
De kracht van de Daikin Intergas Hybride is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en uw warmtebehoefte kiest het systeem altijd de meest zuinige werkingscombinatie: warmtepomp, hr-ketel of beiden. Op jaarbasis daalt uw gasverbruik hierdoor met minimaal 50%.
 
ONBEPERKT EN ROYAAL WARM TAPWATER
 
Het water voor bij voorbeeld uw douche of bad wordt verwarmd door de hr-ketel van Intergas, Nederlands meest gekozen cv-ketel. Door de speciale, dubbele warmtewisselaar levert deze ketel een rendementsverbetering van circa 30% in vergelijking met traditionele cv-ketels. Terwijl u geniet van onbeperkt en royaal warm tapwater (tapklasse CW5). Dankzij het hybride principe kan, wanneer ruimteverwarming wordt geleverd door de warmtepomp, gelijktijdig warm tapwater worden geleverd door de hr-ketel. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal comfort.
 
IDEAAL VOOR RENOVATIE
 
De Daikin Intergas Hybride is geschikt voor alle warmtebehoeften tot 36 kW. Bovendien kan de hr-ketel zonder de warmtepomp worden geïnstalleerd. Dit om het verwarmingsproces snel te kunnen opstarten en daarmee te voorkomen dat u in de kou komt te zitten als uw bestaande cv-ketel defect is. Het installeren van de warmtepomp kan dan later plaatsvinden. 

Wij passen altijd een buffervat (100L) toe in het systeem met A-label trasnsportpomp.

Voordelen:


" Hydraulische scheiding tussen primaire warmtepomp warmwaterproductie en secundaire afgifte voor vloerverwarming en andere warmafgifte systemen.
" Altijd een optimale waterhoeveelheid over de warmtepomp ondanks waterzijdige weerstand van het afgiftesysteem. Wijzingen in het secundaire watercircuit voor een optimaal rendement en bedrijfszekere werking. (geen flow storingen)
" Altijd genoeg waterhoeveelheid (warmwater) voor opvang van de ontdooicyclus

 

Klik hier voor de brochure 

Kijk hieronder onze montage film.

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
IMG_1283 IMG_1285 IMG_1277 IMG_1292