LG Kwaliteit

De zonnepanelen geproduceerd door LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - gegarandeerd door één van ‘s werelds grootste elektronicabedrijven.

Voordat LG zonnepanelen in de verkoop gaan, ondergaan ze een brede reeks aan specifieke testen om de kwaliteit van de productie te kunnen garanderen.
Hiermee zorgen we er dus voor dat onze panelen aan de strengste eisen voldoen en dat uw investering zich echt loont. Alle testen worden uitgevoerd in ons eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories en voldoet aan alle eisen van de laatste testprocedures. Hier vindt u een selectie van de testprocedures die onze panelen moeten doorlopen.

Het is waar - op het eerste gezicht kunt u van buitenaf nauwelijks het verschil zien tussen de moderne zonnepanelen. Dat is de reden waarom de "innerlijke waarden" - dat wil zeggen de kwaliteit van het materiaal, de verwerking van de producten en het concurrentievermogen van de fabrikant - van bijzonder belang zijn. Indien een zonnepaneel van inferieure kwaliteit is, dan heeft dit gevolgen voor de duurzaamheid van het product en de mate van efficiëntie in het genereren van elektriciteit en heeft dit een drastische invloed op de economische efficiëntie van uw zonne-installatie als geheel. De zonnepanelen die geproduceerd worden door LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - gegarandeerd door één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld.

 
Facebook
webdesign: copart/trendo | 2012 copyright dsa
solarworld site solarworld 1 site solarworld 2 site solarworld 4 site